Juande Ramos több mint 30 millió fontot akar kapni Berbatovért

Vágólapra másolva!
2008.01.04. 09:40
Aki meg akarja szerezni Dimitar Berbatovot, annak brit átigazolási csúcsot jelentő összeget kell fizetnie – véli Juande Ramos. A spanyol mester ragaszkodik a gólerős bolgár támadóhoz, és több mint 30 millió fontot kell letennie az asztalra annak, aki le akarja szerződtetni.
Dimitar Berbatov (középen) a Tottenham legnagyobb értéke
Dimitar Berbatov (középen) a Tottenham legnagyobb értéke
Dimitar Berbatov (középen) a Tottenham legnagyobb értéke
Dimitar Berbatov (középen) a Tottenham legnagyobb értéke
A januári átigazolási szezon egyik legkapósabb játékosa mindenképpen Dimitar Berbatov. A bolgár támadót többen is szeretnék leigazolni, de a Tottenham foggal-körömmel ragaszkodik hozzá.

A klub 2006 nyarán elengedte Michael Carricket a Manchester Unitedhez, azóta több kulcsjátékos nem távozott a White Hart Lane-ről. Az elnökség egyben akarja tartani a csapatot.

A Chelsea és a Manchester együttese viszont nagyon szeretné a soraiban tudni a játékost. A londoniak már tettek egy 26 millió fontról szóló ajánlatot, és a Manchester is hamarosan felajánl egy összeget a bolgár csatár játékjogáért.

A Chelsea korábban 30,8 millió fontot fizetett Andrij Sevcsenkóért az AC Milannak, de Juande Ramos, a Tottenham vezetőedzője szerint még ennél a brit átigazolási rekordot jelentő összegnél is mélyebben a zsebébe kell nyúlnia annak, aki Berbatovot akarja.
„Jelenleg Berbatov többet ér ennél az összegnél. Bár nem akarjuk őt eladni, de mindenkinek megvan az ára.” – nyilatkozta a spanyol szakvezető. – „Hacsak valami hatalmas meglepetés nem történik, nem hiszem, hogy egy klub képes lenne ezt az összeget kifizetni.”

Berbatovot 2006-ban 10,9 millió fontért szerződtették Leverkusenből, de a játékos ügynöke, Emil Dancsev úgy nyilatkozott, hogy ügyfele váltani szeretne. Dancsev elmondása szerint nem a pénzügyi dolgok motiválják Berbatovot, hanem hogy valami komoly eredményt érjen el játékosként, és ehhez egy nagy klubhoz kell szerződnie.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik