Ügynöke szerint Dimitar Berbatov egy nagyobb klubhoz távozhat

Vágólapra másolva!
2007.12.31. 10:17
Emil Dancsev játékosügynök úgy nyilatkozott a BBC-nek, hogy bár ügyfele, Dimitar Berbatov jól érzi magát a Tottenhamnél, szeretne egy nagyobb klubba igazolni. A Tottenham elnöke viszont nem akarja eladni egyik legjobbját.

A Tottenham együttesének egyik húzóembere Dimitar Berbatov. A bolgár játékos első szezonjában 22 gólt szerzett, és idén is tizenegynél jár, beleértve azt a négyet is, amit a Reading ellen lőtt.

Nincs azonban kizárva, hogy a támadó a januári átigazolási szezonban elhagyja a londoni klubot. Legalábbis erre utal Emil Dancsev nyilatkozata: a játékosügynök szerint ügyfele egy nagyobb csapathoz kíván távozni, ahol valóra válthatja ambícióit.
„Ez nem pénzkérdés, hanem sportszakmai döntés lenne. A szurkolóknak is meg kell érteniük, hogy Berbatov januárban 27 éves lesz, egyre kevesebb ideje van a pályán, hogy megvalósítsa álmait. De a Tottenham gyenge rajtja miatt az idei évben sem lesz esélye, hogy valami nagyot alkosson.”

Dancsev saját elmondása szerint már tárgyalt erről David Levy elnökkel is, ám az nem akarja kiárusítani csapatát, mivel hosszabb távra gondolkodik. A sportvezető ezt megbeszélte Damien Comolli sportigazgatóval és Juande Ramos vezetőedzővel, hogy a télen nem lesz különösebb játékosmozgás.
„Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a januári átigazolási szezon a legrosszabb időpont arra, hogy beépítsünk játékosokat a csapatba, így nem várható nevesebb érkező.” – mondta Levy.

A Tottenham húsz forduló után a 12. helyen áll az angol élvonalban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik