Terry lábtörés miatt hat hétre dőlt ki, Eboué sajnálja belépőjét

Vágólapra másolva!
2007.12.17. 18:53
A Chelsea csapatkapitánya, John Terry kénytelen lesz partvonalon kívülről figyelni az ünnepi fordulókat. Az már az első orvosi jelentések után biztos volt, hogy Terry lábsérülése miatt nem játszik ebben az esztendőben.
John Terry sérülése miatt karácsonykor majd csak szurkolhat
John Terry sérülése miatt karácsonykor majd csak szurkolhat
John Terry sérülése miatt karácsonykor majd csak szurkolhat
John Terry sérülése miatt karácsonykor majd csak szurkolhat
A középhátvédet az Arsenal elleni idegenbeli rangadó 38. percében kellett lecserélni Emmanuel Eboué belépője után. A mai, részletes orvosi vizsgálat végül megállapította, hogy a Chelsea csapatkapitányának három csont is eltörött a lábában.

Michael Ballack szerdán tér vissza

Hosszú sérülését követően szerdán, a Liverpool elleni Ligakupa-negyeddöntőn várhatóan visszatér a pályára Michael Ballack, a Chelsea német válogatott labdarúgója.
"Előzetesen alaposan leteszteljük, s ha jól érzi magát, ott lesz a csapatban" - nyilatkozott a játékosról a londoniak vezetőedzője, Avram Grant. A 31 éves német középpályás április óta bajlódik a bal bokájával, azóta kétszer is megoperálták.
Ez azt jelenti, hogy Terry minimum hathetes kényszerpihenőre számíthat, ami - figyelembe véve, hogy Angliában ebben az időszakban a legsűrűbb a csapatok programja – semmi jót nem jelent a Chelsea vezetőedzőjének, Avram Grant-nek.

Eboué egyébként a mérkőzés után elnézést kért az angol válogatott védőtől. Legalábbis erre utal Terry csapattársának, Salomon Kalou-nak a nyilatkozata, aki a válogatott révén jó barátja Eboué-nak.

"Én azt mondtam neki, hogy piros lapos belépő volt, mert szándékosan tette" – mondta Kalou. "Ő tagadta ezt, azt mondta, hogy a labdát próbálta blokkolni és nem volt szándékos a szabálytalanság. De az, hogy elnézést kért, feltétlenül szép dolog."

"John a csapat nagyon fontos tagja és sérülése nagy veszteség" – folytatta az elefántcsontparti támadó. "Hiányozni fog és nehéz lesz nélküle játszani, de megvannak a játékosok, akik képesek pótolni."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik