Premier League, Chelsea: Florent Malouda mentegetőzik

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2007.12.05. 16:07
Florent Malouda (képünkön), a Chelsea francia labdarúgója cáfolja a brit médiában kedden vele kapcsolatban megjelenteket és állítja: elégedett az életével és boldog londoni csapatánál.

Az Olympique Lyontól 13 millió fontért vásárolt szélső a keddi Daily Mailben nyilatkozott lesújtóan a Kékekről. A lap szerint úgy fogalmazott: a tréningek a Chelsea-nél "borzasztóak", mivel olyan megerőltetőek, mint a mérkőzések, így a valódi összecsapásokra teljesen kikészülnek a labdarúgók és a legtöbben úgy mozognak, mintha kikapcsolták volna az agyukat. Mindenki ösztönből játszik, mintha akkor látna először labdát - mondta.

A francia válogatott szélső a sajtóban közöltekre a Chelsea TV-nek reagált. Hangsúlyozta, hogy a Daily Mail az általa korábban a France Football magazinnak adott interjúját felhasználva és szavait félreértelmezve írta meg a cikket.

"Szeretném, ha szurkolóimnak világos lenne: ami az újságban olvasható, az éppen az ellentéte annak, amit a francia lapnak a múlt hónapban mondtam" - fogalmazott Malouda. "Otthon csak azt próbáltam elmagyarázni, hogy nagyon jól beilleszkedtem új együttesembe, és a londoni életemről meséltem nekik" - tette hozzá.

"Nem értem, a helyi újságírók miért akarnak úgy beállítani, mintha nem érezném jól magam Angliában, ezért még egyszer hangsúlyozom: mindenki elégedett velem és én is boldog vagyok itt!" - mondta a 27 éves klasszis.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik