Martin Jol nem hiszi, hogy hamarosan Jose Mourinho váltaná

Vágólapra másolva!
2007.09.24. 22:04
Martin Jol furcsa gólöröme
Imago
Martin Jol furcsa gólöröme
Martin Jol furcsa gólöröme
Imago
Martin Jol furcsa gólöröme

A brit lapok a hétvégén írták azt, hogy a Chelsea korábbi vezetőedzője váltja majd Jolt a gyengén szereplő londoni klubnál.

„Daniel Levy felhívott és azt mondta, ezek hitvány írások és reméli, a következő szezonban is együtt dolgozhatunk. Ő mindig jó volt hozzám, mindig támogatott” – jelentette ki Jol.

A BBC beszámolója szerint a Tottenham Hotspurnél nem ült össze a válságstáb, pedig erről is írt néhány lap. Pedig a nagy múltú klub csapata továbbra is a tabella alján áll, vasárnap nem bírt idegenben a Boltonnal.

„Fizikailag a Bolton, technikailag pedig mi vagyunk a jobbak” – jegyezte meg Jol az 1-1-es döntetlen után.

„Sajnos Boltonban fel kell törni a hazai csapat védekezésre épülő stílusát. Ha labdához jutsz, akkor pedig már futballozhatsz is. Paul Robinsonnak alig akadt dolga a kapuban, így jobban ki kellett volna használnunk a lehetőségeinket. Akkor nyerhetsz, ha élsz a lehetőségeiddel” – mondta a Tottenham Hotspur vezetőedzője.

Martin Jol távozásáról már augusztus közepén is közeli lehetőségként írtak az angol lapok. Akkoriban a Sevillát dirigáló Juande Ramos volt a kiszemelt, de végül maradhatott a holland szakvezető. Igaz, Daniel Levy akkor azt az ultimátumot szabta, hogy a téner akkor őrizheti meg pozícióját, ha a csapat a bajnokság végén kiharcolja a Bajnokok Ligáaj-szereplés jogát.

DAL MARTIN JOLRÓL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik