Martin Jol maradhat, de a csapattal a legjobb négy közé kell jutnia

Vágólapra másolva!
2007.08.22. 10:28
Egyelőre Martin Jol marad a Tottenham Hotspur vezetőedzője, de a szezon végén csak akkor maradhat pozíciójában, ha a londoni csapat bejut a legjobb négy közé a Premier League-ben. A holland szakembert Daniel Levy klubelnök erősítette meg pozíciójában, miután a keddi angol lapok még egy közeli kenyértörésről cikkeztek.

Szavazás

Bejut-e a legjobb négy közé a Tottenham Hotspur a Premier League 2007-2008-as szezonjában?

A Spurs legfőbb vezetője kiemelte: az együttesnek a legjobb szakemberre van szüksége, ez pedig jelen esetben éppen Martin Jol. Levy nem tért ki arra, hogy az utódjelöltnek tartott Juande Ramos most nem megszerezhető, lévén a Sevilla szinte bizonyosan feljut a Bajnokok Ligája 2007-2008-as főtáblájára, ráadásul mostanában sokkal jobb eredményeket ér el, mint az angol főváros népszerű gárdája.

„Az ambiciózus klubok közé tartozunk, már beszéltünk az elvárásainkról Martinnal. Arról tájékoztatott, hogy teljes az összhangja a csapattal, eltökélten állnak a nagy kihívás elé” – áll Daniel Levy közleményében.

A holland szakember és segítője, Chris Hughton kedden találkozott a klub teljes vezetőségével.

„Mindenre kiterjedő, őszinte beszélgetésen vagyunk túl. Egyetértek a klub céljaival, amelyek megegyeznek a szurkolók elvárásaival” – jelentette ki Martin Jol.

A holland tréner azt is kiemelte, hogy rendkívül tiszteli Levy munkáját, amely révén erős keret alakult ki, amellyel reális az a cél, hogy a Spurs bejusson a legjobb négy közé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik