Juan Roman Riquelmét tízmillió fontért vinné a Tottenham

Vágólapra másolva!
2007.08.21. 09:53
A Tottenham együttese vinné Juan Roman Riquelmét. A Villarreal tulajdonában lévő futballistáért ügynök szerint 10 millió fontot ajánlott fel a londoni együttes.

Bár visszatért a Boca Juniorstól a Villarrealhoz Juan Roman Riquelme, lehet, hogy nem sokáig marad a spanyol klubnál. Bejelentkezett érte ugyanis az angol Tottenham.

A játékos ügynöke, Marcos Franchi a Radio La Rednek úgy nyilatkozott, hogy a londoni klub tízmillió fontot ajánlott fel az argentin játékmester tulajdonjogáért.

„A Villarreal egy jó ajánlatot kapott Riquelméért. Fernando Roig klubelnöknek meg kell hoznia augusztus 31-ig, az átigazolási határidő lejártáig a döntését. Ha nem fogadja el a Tottenham ajánlatát, Riquelme marad, ugyanis nincs más komoly érdeklődő.”

„Ha semmi rendkívüli nem jön közbe, szinte biztosan elfogadja az ajánlatot a Villarreal. Nem hiszem, hogy Riquelme sok hasznot hajtana nekik, ha nem játszik…”

Riquelme három és fél évet töltött a Villarrealnál, de megromlott a viszonya Manuel Pellegrini vezetőedzővel, ezért kérte, hogy engedjék haza a Boca Juniorshoz. Ott újra formába lendült, és a Copa Americán is jól teljesített.

VIDEÓ JUAN ROMAN RIQUELMÉRŐL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik