Gera gólpasszt adott, a West Brom mégis kikapott Királyéktól

Vágólapra másolva!
2007.08.11. 20:45
Idegenben nyert Buzsáky Ákos és Halmosi Péter csapata a Plymouth Argyle együttese, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában. Gera Zoltán gólpasszt adott a West Bromwichban idegenben Király Gábor együttese, a Burnley ellen, azonban mégis a hazaiak nyerték a találkozót.
Király Gábor és csapata győzelemmel kezdte a szezont
NS-archív
Király Gábor és csapata győzelemmel kezdte a szezont
Király Gábor és csapata győzelemmel kezdte a szezont
NS-archív
Király Gábor és csapata győzelemmel kezdte a szezont

Idegenben győzött a Plymouth csapata, a Hull City otthonában a csereként beállt Ebanks-Blake találatával. A vendégeknél Halmosi Péter, és Buzsáky Ákos is kezdőként lépett pályára, az előbbit a kilencvenedik percben cserélte le edzője, míg utóbbi végigjátszotta a találkozót. Tímár Krisztián az Argyle harmadik magyarja a cserepadon ülte végig a találkozót.

Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion 2-1-es vereséget szenvedett a Burnley otthonában, amely kapuját Király Gábor őrizte kilencven percen át. A vendégek már a tizenhetedik percben megszerezték a vezetést, amikor Gera jobb oldali passzát Kevin Phillips lőtte a kapuba.

A második játékrészben aztán a Burnley megfordította a mérkőzést, és begyűjtötte a három pontot.

A Watford csapatában kezdőként kapott helyet Priskin Tamás, azonban a magyar játékosnak ezúttal nem ment jól a játék, amiért edzője közvetlenül a szünet után le is cserélte őt. A mérkőzést a Wolverhampton nyerte.

A Barnsley együttese hazai pályán szenvedett 4-1-es vereséget a Coventrytől, Ferenczi István végig pályán volt a hazaiaknál.

Vaskó Tamás az első félidőben játszott a Bristol Cityben, de a szünetben lecserélték, míg Balogh Béla nem szerepelt a Colchesterben.

ANGOL MÁSODOSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG (CHAMPIONSHIP)

1. FORDULÓ
Barnsley - Coventry 1 - 4
Bristol City - Queens Park 2 - 2
Burnley - West Bromwich 2 - 1
Cardiff City - Stoke City 0 - 1
Charlton - Scunthorpe U. 1 - 1
Hull - Plymouth 2 - 3
Ipswich - Sheffield W. 4 - 1
Leicester - Blackpool 0 - 1
Preston - Norwich 0 - 0
Sheffield U. - Colchester 2 - 2
Southampton - Crystal Palace 1 - 4
Wolverhampton – Watford 1-0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik