Cesc Fabregas döntése végleges: marad a londoni együttesnél

Vágólapra másolva!
2007.07.13. 09:47
Nem megy el a Real Madridhoz Cesc Fabregas, az Arsenal középpályása. A fiatal spanyol futballista reméli, hogy Arséne Wenger menedzser is meghosszabbítja szerződését a klubbal.

A Real Madrid minden követ megmozgat azért, hogy leigazolja Cesc Fabregast, ám most már biztosnak tűnik, hogy erőfeszítéseik hiábavalóak voltak. A fiatal középpályás ugyanis a Marca Radiónak adott nyilatkozatában leszögezte, hogy Londonban marad, bár megtisztelőnek tartja a királyi gárda érdeklődését.

„Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagy klub érdeklődik utánam, mint a Real” – mondta Fabregas. – „Azonban Thierry Henry távozása után én nem akarom itthagyni az Arsenalt.”

„Beszéltem Ramon Calderon elnökkel és Predrag Mijatovics sportigazgatóval, akiket lenyűgöző embereknek tartok. Élmény volt hallgatni őket, ahogy a Real Madridról beszélnek, de a döntésem végleges: maradok az Arsenalnál!”

Fabregas hozzátette, hogy hosszú beszélgetést folytatott az Arsenal menedzserével, Arséne Wengerrel, és reméli, hogy a francia szakvezető új szerződést ír alá a klubbal. A spanyol játékos is hosszú távra tervez, és reméli, hogy az Arsenallal még véghez tud vinni nagy dolgokat.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik