Jose Mourinho nem hagyja, hogy Avram Grant beleszóljon a munkájába

Vágólapra másolva!
2007.07.12. 09:34
Jose Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője figyelmeztette a klub új futballigazgatóját, Avram Grantot, hogy ne avatkozzon bele az ő munkájába. A portugál tréner szerint minden világosan le van írva a klub közleményében.
Jose Mourinho nem hagyja, hogy bárki beleszóljon a munkájába
Jose Mourinho nem hagyja, hogy bárki beleszóljon a munkájába
Jose Mourinho nem hagyja, hogy bárki beleszóljon a munkájába
Jose Mourinho nem hagyja, hogy bárki beleszóljon a munkájába

Grantot, aki korábban az izraeli válogatott szövetségi kapitánya volt, a múlt hét végén nevezték ki.

„Azért van itt, hogy különböző helyeken segítséget nyújtson a klubnak és nekem is, ami nem jelenthet problémát – nyilatkozta Jose Mourinho a BBC internetes honlapján. – Az én szemszögemből nézve neki erővel nem kellene beleszólnia abba, hogy miként végzem a munkámat.

Grant hétfőn utazott a csapat után Los Angelesbe, ahol a keret épp edzőtáborozik. Az ötvenegy éves szakember szerepkörébe tartozik kapcsolattartás a vezetőség és a portugál tréner közt.

Miután Mourinho fogadta a korábban a Portsmouth technikai igazgatójaként foglalkoztatott szakembert, rögtön közölte, hogy mely területeken nem örülne a sportvezető tevékenységének.

„A klub közleményében minden le van írva tisztán – fogalmazott a portugál. – Ha a klub etikai munkájáról akar valaki többet tudni, akkor vele kell beszélni.”

Grant egyébként sikeres edzői pályafutást tudhat már eddig maga mögött, hiszen jól szerepelt az izraeli válogatottal a 2006-os vb selejtezőin. Veretlenül zárta csoportját. Azonban a francia és a svájci válogatott is megelőzte őket, emiatt nem jutottak ki Németországba.

2006 júniusában lejárt Avram Grant szerződése a válogatottnál, és az egykori Maccabi Tel-Aviv- és Maccabi Haifa-edző a Portsmouth együttesénél vállalt munkát.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik