Jens Lehmann maradna az „ágyúsoknál”, áprilisban dől el a sorsa

Vágólapra másolva!
2007.04.09. 10:55
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premiership) szereplő Arsenal német válogatott kapusa Jens Lehmann még nem döntött a folytatásról, de ígéri, április végére eldől , marad-e a londoni klubnál.
Jens Lehmann még sokat tehet a csapat sikereiért
Jens Lehmann még sokat tehet a csapat sikereiért
Jens Lehmann még sokat tehet a csapat sikereiért
Jens Lehmann még sokat tehet a csapat sikereiért
Hamarosan eldől, mi lesz Jens Lehmann sorsa az Arsenalnál. A német kapus szerződése az idény végén lejár, és míg a londoni klub mindössze egyéves szerződést szeretne kötni vele, addig a német kapus két évvel toldaná meg nyáron lejáró kontraktusát.

A hazai rendezésű világbajnokságon Oliver Kahnt a kapuból kiszorító Lehmann nem ért egyet az Arsenal politikájával, miszerint a harminc év fölötti játékosoknak csak egyéves szerződéshosszabbítást ajánlanak.

Mindenesetre a 37 éves kiváló kapus szerint április végére mindenképp eldől marad-e az Arsenalnál.

„Hamarosan beszélünk a folytatásról, a jövő vagy az azutáni héten” –nyilatkozta Lehmann. „Nem vagyok frusztrált, ez pusztán üzlet”.

„Mindig is mondtam, hogy nagyon szeretek az Arsenalban játszani, és jelen pillanatban még úgy érzem, hasznára tudok lenni a csapatnak” – fejtette ki véleményét az „ágyúsokat” 2003 óta szolgáló hálóőr.

Egy dolog biztos: a kapus szívesen maradna Arsene Wenger együttesében.

„Jelen pillanatban is egyéves szerződésben vagyok, miért lennék csalódott újabb egy évvel. Azonban ha elmegyek egy másik csapathoz, ott két idényre írhatok alá, míg itt csak egyre”

„Bárhogy is lesz, az én döntésem lesz. Szeretnék maradni, nagyon szeretnék maradni, de előtte még beszélek a vezetőkkel. Ez egy makacs elhatározásom, amit véghez kívánok vinni.” – zárta mondandóját a kapus.

Jens Lehmann 2003-ban került az Arsenalhoz a Borusia Dortmund csapatától, amellyel 2002-ben német bajnok lett. Az „ágyúsokkal" 2004-ben veretlenül nyerte az angol pontvadászatot, míg 2006-ban Bajnokok Ligája döntőjébe vezette a londoniakat. Később a sorozat legjobb kapusának választották.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik