Wenger megérti, és elengedi Mathieu Flaminit a szezon végén

Vágólapra másolva!
2007.04.06. 15:59
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal vezetőedzője Arsene Wenger kész elengedni a csapat francia középpályását Mathieu Flaminit. A játékos elégedetlen jelenlegi szerepével a londoni klubban, és a következő átigazolási időszakban szeretne távozni jelenlegi kenyéradójától.
Flamini (sárgában) békében távozhat a londoni klubtól
Flamini (sárgában) békében távozhat a londoni klubtól
Flamini (sárgában) békében távozhat a londoni klubtól
Flamini (sárgában) békében távozhat a londoni klubtól
Néhány nappal ezelőtt Flamini a l'Equipe-nek adott nyilatkozatában elárulta, hogy szeretné nyáron elhagyni a londoni klubot. A 23 éves játékos kevés lehetőséget kap a gárdát trenírozó Arsene Wengertől, így nem csoda hogy szeretné kivásárolni magát a még másfél évig érvényes kontraktusából.

„Hallottuk Flaminit, aki el szeretne menni tőlünk valahova ahol több mérkőzést játszhat” – nyilatkozta Arsene Wenger az Arsenal TV Online-nak.

„Sajnáljuk hogy elmegy, de jelen pillanatban tökéletesen megértjük a döntését” – tette hozzá a francia szakember.

Flamini miután 2004-ben szerződött az Arsenalba a Marseille csapatától, nyáron már három éve lesz a londoni klubnál, így a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szabályai értelmében kivásárolhatja magát a meglévő szerződéséből.

Az Arsenalhoz kapcsolódó hír még, hogy az amerikai milliárdos Stan Kroenke megszerezte a csapat részvényeinek 9, 99 százalékát.

A Kroenke Sports Enterprises azután „csapott le” a klub nem csekély tulajdoni hányadára, miután az eddigi tulajdonos az Independent Television feltétlenül meg akart szabadulni nem egész tíz százalékától.

Érdekesság, hogy Kroenke szóvivője az elmúlt hónapban cáfolta a híreszteléseket, miszerint kliense érdeklődne a londoni klub iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik