Csupán rutinvizsgálat volt John Terry szerdai koponyaröntgenje

Vágólapra másolva!
2007.03.01. 14:58
Aggodalomra semmi ok, ami John Terry szerdai rutin koponyaröntgenjét illeti, jelentette be a válogatott védő klubja, az angol élvonalban szereplő Chelsea labdarúgócsapata.
John Terry miatt már nem kell aggódni
Reuters
John Terry miatt már nem kell aggódni
John Terry miatt már nem kell aggódni
Reuters
John Terry miatt már nem kell aggódni

Szavazás

Ön szerint ki lesz az angol bajnok 2007-ben?

Írja be az itt látható számot!
A játékos fejsérülését még a vasárnapi Ligakupa fináléjában szerezte, amikor Abou Diaby fejen rúgta őt a mérkőzés közben. Az első ijedtségek ellenére a kiváló védő még az esti ünneplésen csatlakozott a csapattársaihoz.

A huszonhat éves hátvéd fejét a tegnapi napon, szerdán, egy kontroll során megröntgenezték, és a klub hivatalos közleményt adott ki a vizsgálatról.

„Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a röntgen csupán rutin jellegű volt, ami egy megszokott folyamat egy ilyen sérülés után, és semmi ok az aggodalomra Terry-vel kapcsolatban.” – olvasható a hivatalos tájékoztatóban.

Terry a rúgás következtében lenyelte a nyelvét, és nem kapott levegőt, majd az Arsenal orvosa, Gary Lewin nyújtott neki elsősegélyt az oldalvonal mellett.

A pozitív eredmények azonban nem azt jelentik, hogy a válogatott védő azonnal vissza tud térni a pályára.

A Chelsea a hétvégén Portsmouth ellen lép pályára, ahol szinte kötelező a három pont, ugyanis csak így tudják tartani a lépést a bajnoki tabella éllovasával a Manchester Uniteddel. Ráadásul a jövő héten Londonban fogadják a Portót is a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének a visszavágóján.

Terry egyébként a szezonban már majd két hónapot kihagyott, ezidő alatt a „kékek” kikaptak a Liverpooltól, és pontokat vesztettek hazai pályán a Reading és a Fulham ellen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik