McClaren régi-új játékosokkal is tervez

Vágólapra másolva!
2007.02.04. 12:50
Steve McClaren, az angol válogatott szövetségi kapitánya biztosította David Jameset és Sol Campbellt, hogy fontos szerepet játszanak jövőbeni terveiben. A tréner számol Jonathan Woodgate-tel is, és őszintén reméli, hogy Stuart Pearce hamarosan minden energiáját az angol U21-re fordítja majd.
Sol Campbell újra bizonyíthat
Sol Campbell újra bizonyíthat
Sol Campbell újra bizonyíthat
Sol Campbell újra bizonyíthat

Klubszinten mindkét játékos meggyőzően teljesít a szezonban, és a tréner továbbra is rajtuk szeretné tartani a szemét.

„Ha úgy alakulna, nem haboznék élesben sem behívni a csapatba David Jameset vagy Sol Campbellt, esetleg mindkettejüket – jelentette ki McClaren. – Láttam őket játszani a múlt héten, és különösen Sol volt rám nagy hatással.”

„Tudom, hogy David eddig szintén remek szezont tudhat a háta mögött, és a Portsmouth leginkább neki köszönheti, hogy ilyen előkelő helyet foglal el a tabellán.”

„Mindenestre az ajtó nyitva áll előttük, bár az előttünk álló barátságos mérkőzésen elsősorban nem rájuk, hanem más fontos dolgokra kell fordítanom a figyelmemet” – utalt a kapitány a szerdai Spanyolország elleni barátságos mérkőzésre.

McClaren bízik az "öregekben" is
McClaren bízik az "öregekben" is
McClaren más játékosokat is visszahívhat a keretbe az Old Traffordon rendezendő összecsapásra, így nagyon valószínű, hogy az említett két játékos mellett Jonathan Woodgate is a kezdőcsapatban kap majd helyet.

„Vannak játékosok, akiket azért hív meg egy szövetségi kapitány a keretbe, mert szeretné látni, hogyan is edzenek. Másokat azért, mert szeretné látni, hogyan játszanak. Jonathan az utóbbi kategóriába esik.”

„Már bizonyított nemzetközi szinten, és szeretném, ha ezt három év kihagyás után újra megtenné.”

„Nagyszerű döntés volt Jonathan visszatérése a Premiershipbe – tette még hozzá McClaren, akit meggyőzött a játékos szezonbeli teljesítménye.

Ide kapcsolódik a hír, miszerint a szövetségi kapitány hisz benne, hogy az U21-es kapitánynak jelölt Stuart Pearce hamarosan teljes állásban el tudja látni ezt a feladatát.

Pearce kinevezése az angol U21-es válogatott élére már a múlt héten is találgatásokra és kétkedésre adott okot: vajon képes lesz-e felelőséggel vezetni a szigetország fiataljait amellett, hogy jelenleg a Manchester City edzője is egyben.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik