Mancini két évvel ezelőtti szavait vették elő

Vágólapra másolva!
2007.01.29. 10:45
Roberto Mancini, az Inter vezetőedzője nem érti, miért nevezte a brit sajtó Jose Mourinho lehetséges utódjának a Chelsea-nél. Az olasz szakember kijelentette: erről soha nem beszélt egyetlen angol újságíróval sem.
Roberto Mancini: Az egy másik nyilatkozat volt
Roberto Mancini: Az egy másik nyilatkozat volt
Roberto Mancini: Az egy másik nyilatkozat volt
Roberto Mancini: Az egy másik nyilatkozat volt

Szavazás

Ön szerint távozik-e a nyáron Jose Mourinho a Chelsea-től?

Írja be az itt látható számot!
A múlt héten a Sun című angol bulvárlap idézte Mancinit, aki a lap szerint olyan szellemben nyilatkozott, hogy szívesen lenne a Chelsea trénere.

Ezzel szemben az Interrel vasárnap sorozatban a 14. bajnoki győzelmét szerző Mancini leszögezte: nem ejtett ki ilyen szavakat a száján.

„Ezeket én soha nem mondtam, soha nem tettem ilyen kijelentést – mondta. – Két évvel ezelőtti mondatokat húztak elő. Az egy másik nyilatkozat volt.”

Mancini elismerte: örül annak, hogy a Chelsea-vel kapcsolatba hozzák a nevét, de csak azért, mert eszerint jó munkát végez az Internazionalénál.

„Az érdeklődés bizonyos fajtája mindig örömteli, ez nemcsak az edzőkkel, hanem a jó játékosokkal is megtörténik” – fűzte hozzá végül Mancini.

Mint megírtuk, Jose Mourinho, a Chelsea portugál vezetőedzője vasárnap a BBC brit közszolgálati médiumnak kijelentette: a szezon végéig ő marad a kékek menedzsere, de mivel a szerződése 2010-ig szól, az azt követő három idényben is a londoni klubnál dolgozik majd.

A Sun a múlt héten felröppentette azt a hírt, hogy Jose Mourinho a következő idényben már a Real Madrid vezetőedzője lesz.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik