Most Mancini iránt érdeklődik a Chelsea

Vágólapra másolva!
2007.01.26. 12:38
Guus Hiddink után Roberto Mancini a következő jelölt José Mourinho posztjára a Chelsea-nél. A hírek szerint Roman Abramovics tulajdonos négy évre szerződtetné az Inter edzőjét. Didier Drogba kiáll a jelenlegi menedzser mellett, mi több, követné őt.
Roberto Mancini
Roberto Mancini
Roberto Mancini
Roberto Mancini
A The Sun című napilapnak adott nyilatkozatában Roberto Mancini elismerte, hogy valóban érdeklődik iránta az angol bajnoki címvédő Chelsea labdarúgócsapata. Az olasz edzőt José Mourinho utódjának szánják a Stamford Bridge-en.

„Egyszer szeretnék a Premiershipben is edzősködni” – mondta Mancini. – „Chelsea? Az fantasztikus lenne.”

Az olasz bajnokságban listavezető Internazionale a múlt héten szerette volna meghosszabbítani a szakvezető szerződését, de ő még nem írt alá. Sőt, a szakember még távolról sem biztos abban, hogy Milánóban folytatja.

Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa egy hatmillió fontos ajánlatot tenne Mancininek, aki négy évre kötelezné el magát Londonba. Az újság úgy tudja, hogy José Mourinho stábjának nem kínáltak új szerződést.

A játékosok közül Didier Drogba volt az első, aki elismerte: vége a Mourinho-érának. Az elefántcsontparti támadó azonban hozzátette, hogy ő bárhova kész követni a szakembert, ugyanis szerinte a Premiership a portugál edző nélkül már nem lesz a régi.

„Sajnos, most a csapatnak sem megy. A Liverpool ellen semmi nem látszott a küzdenitudásból, az agresszivitásból.”

Drogba azt is elmondta, nem érti a Mourinho elleni támadásokat – főleg azokat, amelyek a klubon belülről jönnek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik