„Nem akarok visszatérni a Bundesligába!”

Vágólapra másolva!
2007.01.12. 12:53
Hosszabb interjút készített Király Gáborral a Kicker című magazin. A magyar kapus leszögezte, hogy szívesen maradna Angliában, és bár a Herthánál szép éveket töltött, esze ágában sincs visszatérni a Bundesligába.
A magyar kapust először is a Manchester elleni kupameccsről kérdezték, azon belül is leginkább az utolsó percben elkövetett hibájáról, ami miatt csapata, az Aston Villa kikapott és kiesett az FA-kupából. A kapus elmondta, hogy szerencsére sem Martin O’Neill menedzser, sem a csapattársak nem hibáztatták, hiszen addig kifejezetten jól védett.

Arra a kérdésre, hogy minek köszönhető, hogy az Aston Villával négy veresége, valamint egy döntetlenje van csak, Király így felelt:
„Nehéz ellenfelek ellen játszottunk, például a Tottenham, a Manchester United, vagy éppen a Chelsea.”

Király kölcsönszerződése lejár a birminghamieknél, a kapus nem tudott még mit mondani a jövőjéről. Abban azonban biztos, hogy ha Sörensen felépül, akkor ő már nem védi az Aston Villa kapuját.

A Crystal Palace tulajdonát képező kapus hozzátette, hogy nem okozott számára komoly problémát, hogy az idei szezonban már három csapat tagja is volt (a Crystal Palace és az Aston Villa mellett rövid ideig megfordult a West Hamben is).

Király szerződése 2007 nyarán jár le a Crystalnál, és elmondta, hogy szívesen maradna Angliában
„Bár keresnek Németországból is, pályafutásomnak ez a fejezete már lezárult. Nem vagyok senkivel sem haragban, éppen ellenkezőleg, rengeteg barátom maradt Berlinben.”

A magyar hálóőr még esélylatolgatásra is vállalkozott az angol bajnokság végkimenetelét illetően: szerinte a Manchester United nyer, mivel jobban játszanak, a Chelsea pedig valahol elvesztette a ritmust…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik