Félbeszakadt Buzsákyék bajnokija

Vágólapra másolva!
2005.11.02. 10:39
Címkék
Buzsáky Ákosék mérkőzésén a játékvezető a pálya talaja miatt félbeszakította a találkozót, a másik magyar, Gyepes Gábor nem játszott a Wolverhamptonban.
A magyar játékos gólpasszt is adott a meccsen
A magyar játékos gólpasszt is adott a meccsen
A magyar játékos gólpasszt is adott a meccsen
A magyar játékos gólpasszt is adott a meccsen


Angol másodosztály, 17. forduló:

Sheffield United-Luton Town 4-0
Reading-Sheffield Wednesday 2-0
Watford-Queen's Park Rangers 3-1
Brighton-Wolverhampton 1-1
Crewe-Leeds 1-0
Norwich-Cardiff 1-0
Burnley-Milwall 2-1
Preston-Hull 3-0
Plymouth-Leicester félbeszakadt
Az angol labdarúgó-másodosztályban a 17. fordulót rendezték meg kedden, szerdára három meccs maradt (többek közöt a Király Gábort a soraiban tudó Crystal Palace a Southampton vendége lesz, Fülöp Márton Coventryje pedig a Stoke Cityt fogadja).

A League Championshipben szereplő magyar játékosok közül Buzsáky Ákos kezdőként kapott szerepet a Plymouth csapatában, amely a Leicestert fogadta, ám a mérkőzés második félidejét már nem játszották le: Andy Woolmer játékvezető ugyanis úgy döntött, hogy a pálya alkalmatlan a további futballra.

"Délután fél öt óta szakadt az eső, a találkozó este nyolc órakor volt - felelte érdeklődésünkre Buzsáky Ákos - A lehullott csapadéktól nagyon mély volt a talaj, s ahogy teltek a percek egyre rosszabb lett. Megmondom őszintén, én játszottam már sokkal rosszabb talajú pályán is, s nagyon szerettük volna folytatni a mérkőzést. Mindenki nagyon mérges volt a játékvezető döntése miatt, de tudomásul kellett vennünk: újrajátszás lesz."

"Jól ment a játék, mind nekem, mind a csapatnak. Adtam egy gólpasszt Chadwicknek, volt egy másik jó átadásom, ami után ziccerbe került egy csapattársam, de ő elhibázta. Szabadrúgásból is volt egy ígéretes próbálkozásom."

Gyepes Gábor ellenben nem kapott szerepet a Wolverhampton együttesében, amely a Brighton otthonából hozott el egy pontot. A magyar játékost a hétvégi fordulóban a szünetben le kellett cserélni, mivel a nyakában megrándult egy izom, s a vezetőség úgy döntött, hogy nem kockáztat. Gyepes egyébként csütörtöktől már teljes értékű munkát végezhet. Glenn Hoddle menedzser amúgy nem elégedett a csapattal, amely az elmúlt hat meccsen képtelen volt nyerni, utoljára szeptember végén diadalmaskodtak a Crewe otthonában.

A forduló rangadóján a Sheffield United magabiztos győzelmet aratott a Luton Town fölött, így továbbra is vezeti a tabellán.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik