WNBA: teljes a playoff mezőnye, Los Angeles sírhat, lemaradt

Vágólapra másolva!
2011.09.07. 10:11
Címkék
A San Antonio Silver Stars magyar idő szerint szerda hajnali Los Angeles-i győzelmével teljessé vált a nyolccsapatos rájátszás mezőnye a női NBA-ben: az utolsó befutó a Silver Stars, az utolsó lemaradó a Sparks.

A 37 ponttal idénycsúcsot elérő Becky Hammon 17 pontot az utolsó negyedben szerzett, míg a korábban Sopronban pattogtató Tully Bevilaqua 11-gyel járult hozzá a San Antonio győzelméhez, amelynek nyomán biztossá vált, hogy a texasiak sorozatban ötödször is ott lesznek a rájátszásban, a kétszeres bajnok Los Angeles pedig négy év után lemarad a szezon legizgalmasabb szakaszáról.

Nyugatról a Minnesota, a Seattle, a Phoenix és a San Antonio, Keletről az Indiana, a Connecticut, az Atlanta és a New York lesz ott a végjátékban. Már a playoffra szóló üzenetként is felfogható az Atlanta győzelme, amelyet Angel McCoughtry 35 pontjára alapozva ért el a Connecticut ellen. A vesztes csapatban Renee Montgomery 16, Kelsey Griffin nyolc pontot szerzett, míg Tina Charles 17 ponttal és 12 lepattanóval elérte idénybeli 22. dupla dupláját, beállítván ezzel a ligarekordot – amelyet nem mellesleg már tavaly óta ő tart.

Az alapszakasz utolsó játéknapja szeptember 11-én lesz.

WNBA
ALAPSZAKASZ, 68. JÁTÉKNAP
Atlanta Dream–Connecticut Sun 85–74
Los Angeles Sparks–San Antonio Silver Stars 65–82

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik