WNBA: McCoughtry ismét vezér volt, Taurasi 27 pontja kevésnek bizonyult

Vágólapra másolva!
2011.07.29. 07:56
Címkék
Az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszának 38. játéknapján Angel McCoughtry vezérletével hengerelt az Atlanta, a Phoenixen Diana Taurasi 27 pontja sem segített, mert ellenfele száz pont fölé jutott.

A hazánkban is ismert légiósok közül Amber Holt (Tulsa) újabb hazai mérkőzést veszített el, összességében a tizenhatodikat. Holt 25:48 perc alatt 8 pontot szerzett és öt asszisztot adott. Marissa Coleman (Washington) kezdőként 34:02 percet töltött a pályán, ebbe 13 pont, 3 gólpassz és 6 lepattanó fért bele, no meg az, hogy csapata tizenharmadszor szenvedjen vereséget.

Kikapott a Connecticut Sun is, Renee Montgomery kezdőként, Kelsey Griffin csereként játszott, előbbi 10, utóbbi egy pontot szerzett.

Kristi Toliver (Los Angeles) és Angel McCoughtry (Atlanta) képletesen egymással nézhetett farkasszemet. A találkozót hazai pályán utóbbi csapata nyerte meg, McCoughtry 22 pontjával a mezőny legeredményesebb játékosa volt, Toliver 15 pontjával csak eggyel maradt el a vesztes csapat legjobbjától.

A San Antonio – soraiban a négy pontot szerző Tully Bevilaquával – megszórta a Phoenixet, amelyen még Diana Taurasi 27 pontja sem segített.

WNBA
ALAPSZAKASZ, 38. JÁTÉKNAP
San Antonio Silver Stars–Phoenix Mercury 102–91
New York Liberty–Washington Mystics 75–71
Atlanta Dream–Los Angeles Sparks 89–80
Connecticut Sun–Indiana Fever 58–69
Tulsa Shock–Chicago Sky 55–64

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik