Itt van Amerika
GOBODICS TAMÁS, HEGEDŰS RÓBERT (KEZDO5.HU) 2019.02.12 09:44 Frissítve: 2019.02.12 10:20

Westbrook NBA-rekordot döntött, de George még őt is túlragyogta

Russell Westbrook megdöntötte Wilt Chamberlain rekordját, de Paul George még nála is nagyobbat játszott az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) ma hajnali játéknapján – a két szupersztár vezetésével a Thunder természetesen meg is verte a Portlandet és tovább üldözi a Denvert a nyugati tabellán. A listavezető Bucks Jannisz Adetokunbo visszatérésével, a nagy rivális Toronto Kawhi Leonard kosarával nyert, nem hibázott a Pacers és a Rockets, újra győzött a Detroit, a Clippersnek viszont Lou Williams 45 pontos estéje sem volt elég az üdvösséghez Minnesotában.

Paul George és Russell Westbrook ellenállhatatlan volt

 

Cleveland Cavaliers–New York Knicks 107–104

Kevin Love egyre jobban mozog. Másodszor került pályára hosszú kihagyása óta a Cavs egyetlen megmaradt sztárjátékosa és ezúttal több időt kapott, 16 percet töltött a parketten, mindet az első félidőben – dobott is 14 pontot 9 lepattanó mellett, Larry Drew pedig dicsérte is a magasembert, szerinte olyan dolgokra képes már most is, amilyenekre a keretben mások nem. A győzelem viszont nem rajta múlt, bár azt tegyük hozzá, hogy az első félidőt még vele együtt 15 ponttal nyerte a Cleveland, a második félidőben pedig már inkább a Knicks akarata érvényesült, de végül megúszták a hazaiak – a hajrában egy kis szerencse is kellett a sikerükhöz, de azért csak leszedtek 17 támadópattanót, bedobtak 14 triplát és hat játékosuk is elérte a tízpontos határt. A két csapat között ezzel az eredménnyel másfél meccsre nőtt a távolság a Cavs "javára".

Pedig megvolt a Knicks esélye. Felállt 17 pontos hátrányából és az utolsó fél percben három jó kinti dobóhelyzetet is elhibázott a vendégcsapat, úgyhogy meglehetősen bosszús volt a társaság amiatt, hogy nem sikerült nyerni – a hajrában a kezükben volt minimum az egyenlítés, de hiába harcoltak nagyot, nem tudták megoldani a feladatot. Egyénileg a 25 pontos karriercsúcsot szállító Kadeem Allen játékát érdemes kiemelni, Dennis Smith Jr.-nak és Kyle Knoxnak támadásban most nagyon nem ment, DeAndre Jordan pedig csak 24 percet játszott és mivel a végén mellédobálták a tripláikat, zsinórban 17. vereségüket is elkönyvelhették – január 4-e óta nem tudtak nyerni, összességében pedig 32-ből 30 vereségnél tartanak, az sem túl szép adat. Ezzel természetesen ők a ligautolsók, bár a Suns nagyon igyekszik, hogy "utolérje" őket...

A Cavaliers legjobb dobói: Sexton 20/6, Nance Jr. 15/3, Clarkson 15/6
A Knicks legjobb dobói: Allen 25/3, Knox 13/3, Jordan 12

Detroit Pistons–Washington Wizards 121–112

Dominált a Detroit két magasembere. Tökéletesen kiegészítette egymást ezen a találkozón Andre Drummond és Blake Griffin, a Pistons két húzóembere egyszerre játszott nagyot, ilyenkor pedig borzasztó nehéz megverni a csapatot – Drummond a palánk alatt pusztított (32 pont, 12/19 mezőnyből, 17 lepattanó, 4 labdaszerzés), Griffin pedig egy kicsit távolabbról (31 pont, 4/10 tripla, 9 lepattanó, 9 gólpassz) volt tarthatatlan, ráadásul a padról a frissen megszerzett Thon Maker is komoly energiát hozott a festékben. A magas rotációt 16 ponttal, 6 gólpasszal és 4/4 triplával egészítette ki Reggie Jackson, a padról 15 pontot és 4/6 triplát szállított Luke Kennard és még az is belefért, hogy a megérkező Wayne Ellington 0/7 triplával zárjon, így is jól működött a gépezet. Az első negyedben kiépített tízpontos előnyt ugyan egy gyengébb periódussal leadták a másodikban, de a fordulás után megint felszívták magukat, volt egy 13-2-es rohamuk és innentől már kézben tartották az eseményeket, nem hibáztak többet – zsinórban negyedszer nyertek és fél meccsre vannak a keleti hetedik Charlotte-tól.

A Nemzeti Sport Online szakmai
együttműködő partnere a kezdo5.hu

Erre a fontos meccsre nem állt össze a Washington. Az előző két győzelem után ez most kulcsfontosságú találkozó volt a Wizards számára a playoffba jutás szempontjából, de a fővárosiak képtelenek voltak megoldani a Drummond-Griffin páros által generált problémákat – 48-37-re elvesztették a lepattanózást és 56-40-re alulmaradtak a festékből, ráadásul közben kintről is megszórták őket a detroiti shooterek. Hiába voltak nekik is olyan fegyvereik, mint Bradley Beal (32 pont, 6 lepattanó, 10 gólpassz), Trevor Ariza (23 pont, 7 lepattanó, 5 gólpassz, 10/14 mezőnyből), vagy éppen a padról beszálló Bobby Portis (24 pont, 6/10 tripla), sem egyénileg, sem szerkezetileg nem volt válaszuk a Pistons játékára, túldobni pedig nem tudták ellenfelüket, úgyhogy ismét kikaptak – ezzel három meccsre nőtt a felek közötti távolság, ezt kellene ledolgoznia a Washingtonnak, ha be akar jutni a playoffba.

A Pistons legjobb dobói: Drummond 32, Griffin 31/12, Jackson 16/12
A Wizards legjobb dobói: Beal 32/6, Portis 24/18, Ariza 23/9

Indiana Pacers–Charlotte Hornets 99–90

Érvényesítette akaratát a Pacers. A hazaiak ritmusában és az ő szájízük szerint alakult ez a mérkőzés, az első félidőben valósággal megfojtották a Charlotte játékát és összesen 38 pontot engedélyeztek ellenfelüknek, úgyhogy a nagyszünetben 16 egységgel jártak előrébb és uralták a találkozót. A fordulás után aztán már változott a képlet, szorosabb lett a meccs, de ha már igazi vezér nem akadt a társaságnál, a hajrában előlépett az első Pacers-meccsét játszó és rögtön a kezdőbe kerülő Wesley Matthews – a veterán swingman két nagyon fontos triplát küldött a helyére az utolsó percekben, ezzel stabilizálta a különbséget és megtörte a Hornets rohamát. Rajta kívül emeljük azért ki Myles Turner remeklését (18 pont, 8/10 mezőnyből, 8 lepattanó, 3-3 labdaszerzés és blokk), valamint Darren Collison (13 pont, 8 gólpassz) és Thad Young (11 pont, 8 lepattanó, 6 gólpassz) hasznos játékát, így Nate McMillan csapata az Oladipo kidőlése utáni kisebb hullámvölgy óta sorozatban hatodik győzelmét könyvelhette el, jó formában várja a Milwaukee elleni rangadót.

Bőven volt gond a Hornetsnél. Nagyon nem talált fogást ellenfelén a vendégcsapat, James Borrego alakulata 32%-kal dobott mezőnyből, 17,5%-kal (7/40) triplázott és csapatszinten összesen 15 gólpasszt osztott szét, ezek a számok kiválóan mutatják, hogy mennyire nem működött a támadójáték. Mindezt azért próbálták ellensúlyozni azzal, hogy összesen öt labdát adtak csak el, illetve azzal, hogy leszedtek 21 támadópattanót, de hiába javultak fel a harmadik negyedben, azt leszámítva egyetlen játékrészben sem érték el a 20 (!) dobott pontot, így Kemba Walker újabb nagy estéje (34 pont, 10/23 mezőnyből, 9 lepattanó) ment a levesbe – nem tudtak közelíteni a Brooklynhoz, sőt, most már magukra húzták a Detroitot, nagyon kapaszkodniuk kell a folytatásban.

A Pacers legjobb dobói: Turner 18/6, Bogdanovic 14/3, Collison 13/3
A Hornets legjobb dobói: Walker 34/12, Lamb 21/3, Zeller 18

Toronto Raptors–Brooklyn Nets 127–125

Most újra jó volt a Brooklyn. Akadozott mostanában a Nets játéka, most viszont annak ellenére dicséret illeti a vendégeket, hogy az igazi bravúr végül elmaradt, nem tudtak meglepetést okozni Torontóban. D'Angelo Russell remeklése (28 pont, 7 lepattanó, 14 gólpassz) viszont kiváló alapot adott a csapatnak és akadt két halálos fegyvere is, hiszen Joe Harris 7/8, Allen Crabbe pedig 6/10 triplát bombázott be, csapatszinten 20 hármast küldtek a gyűrűbe és összességében is 50% felett dobtak mezőnyből, ilyen támadójátékkal pedig természetesen végig partiban voltak ligaelit ellenfelükkel – sőt, a nyolc ponttal megnyert első negyed után sokáig vezettek is és csak a záró etapban fordult át a találkozó. Ott már inkább ők futottak az eredmény után, de a hajrában még találtak egy plusz sebességi fokozatot és 50 másodperccel a vége előtt még 125-122-re ők vezettek, az utolsó két-két játékból viszont nagyon rosszul jöttek ki, mert ők mindkettőből kosarat kaptak, dobni viszont egyikből sem sikerült nekik, úgyhogy óriási csatában alulmaradtak a Raptors ellen.

A spursös páros nyerte meg. Nagyon megizzadt ezért a sikerért a Toronto, mert védekezésben egyáltalán nem talált ellenszert a gárda a parádésan dobó Brooklyn ellen és bár a negyedik negyedben már előrébb járt Nick Nurse legénysége, a végén megint beakadt több nagy Nets-dobás és a szakadék szélére sodródtak a hazaiak. Az utolsó időkérés után azonban előléptek a San Antonióból érkező játékosok, 36 másodperccel az órán Kawhi Leonard megtalálta Danny Greent, aki könyörtelenül bevágta az egyenlítő hármast, volt egy jó védekezésük, majd az utolsó játéknál négy másodperccel a vége előtt Leonard maga süllyesztette el a győztesnek bizonyuló duplát Kyle Lowry labdájából, úgyhogy végül megoldotta a feladatot a Raptors. Leonard nagy meccse (30 pont, 10/20 mezőnyből, 8 gólpassz) mellett többen is hozzátették a magukét és végül belefért, hogy a csapatvédekezés gyenge lábakon állt, emeljük ki viszont Marc Gasolt, aki 22 percet játszott csereként, 7/9 dobása, közte 1/1 triplája a gyűrűben landolt, 16 ponttal, 6 lepattanóval és 2 gólpasszal zárta az estét.

A Raptors legjobb dobói: Leonard 30/3, Ibaka 18, Siakam 17
A Nets legjobb dobói: Russell 28/6, Harris 24/21, Crabbe 22/18

Chicago Bulls–Milwaukee Bucks 99–112

Ha nem is simán, de megvan. A legutóbbi hazai betli után most sem brillírozott a ligaelső, de a visszatérő és nagyot játszó (29 pont, 17 lepattanó, 8 gólpassz, 3 blokk, 9/13 mezőnyből) Jannisz Adetokunbo vezetésével végül hozni tudta a kötelező győzelmet. Az első félidőben nagyon csikorgott még a gépezet és a nagyszünetben csak egy pont volt a vendégek előnye, aztán a fordulás után egy kicsit gyorsabb, agresszívebb játékot vettek elő, amivel a Bulls fölé tudtak nőni – 100-86-nál úgy tűnt a negyedik negyed közepén, hogy eldőlt a meccs. A Chicagóban azonban volt még egy roham és egészen három pontig zárkózott fel, úgyhogy Middletonék nem ülhettek le, hanem még egyszer fel kellett magukat szívni – megtették és egy 12-2-vel zárták le az estét, úgyhogy végül megőrizték vezető helyüket a tabellán. Ahhoz, hogy ez az All-Star szünetre is így maradjon, még meg kell oldaniuk egy komoly feladatot, a nagy formában lévő Pacers otthonában is nyerniük kell.

Biztató részeredmények. Mint a matek érettségin, itt is a részpontoknak örülhetnek a hazaiak, ugyan a feladat egésze túl nehéznek bizonyult számukra, de bizonyos dolgokat azért lehet náluk pozitívumként értékelni. Kezdve azzal, hogy nagyjából kordában tartották a Bucks játékát, nem kaptak ki a festékben, belehajszolták 17 eladott labdába Bledsoe-ékat, másrészt kétszer is vissza tudtak jönni nagyobb hátrányból, harmadrészt pedig egyénileg Zach LaVine (27 pont, 5 lepattanó, 7 gólpassz, 4/6 tripla), Robin Lopez (17 pont, 8/13 mezőnyből), vagy éppen Otto Porter (18 pont, 7/14 mezőnyből, 7 lepattanó, 4 gólpassz) tejesítménye is kiemelhető, míg Lauri Markkanennek ugyan nem ültek a dobásai, de leszedett 17 lepattanót és védekezésben is elég harcosnak bizonyult. Most ennyire telt tőlük, a Bucks ellen ez is több, mint a semmi, az All-Star előtt még fogadják a Memphist, ott több esélyük lesz.

A Bulls legjobb dobói: LaVine 27/12, Markkanen 20/3, Porter Jr. 18/6
A Bucks legjobb dobói: Adetokunbo 29/6, Bledsoe 19/9, Brogdon 17/9

Houston Rockets–Dallas Mavericks 120–104

Életben maradt Harden 30-as szériája. A győzelem nem nagyon forgott veszélyben a hazaiak számára ezen az estén, folyamatosan ágyúztak kintről és elég jó százalékkal találtak be (23/60) ahhoz, hogy a fáradt, back-to-backet játszó Dallas ellen kontrollálják a meccset – a második negyedben volt egy jobb időszakuk, ott tíz pont feletti előnyt építettek ki és ezt tartani tudták a folytatásban is. A hajrában még volt egy kisebb rohama a Mavsnek, de erre hamar válaszolt a Rockets, úgyhogy az összecsapás eldőlt, a kérdés pedig már csak az volt, hogy megszakad-e a vállsérüléssel együtt játszó és magához képest lassabban is mozgó James Harden 30 pontos szériája – nem szakadt, a regnáló MVP az utolsó két és fél percben 11 pontot rámolt be, az utolsó triplájával pedig átlépte az említett határt és 31 egységgel zárt 8 lepattanó, 7 gólpassz és 5 labdaszerzés mellett. Ezzel zsinórban 30. alkalommal érte el a 30 pontot és életben maradt a sorozata, de mellette Chris Paul (17 pont, 11 gólpassz, 0 eladott labda, 5/10 tripla), Kenneth Faried (17 pont, 8 lepattanó, 7/8 mezőnyből), vagy a padról 19 pontot és 5/8 triplát hozó Gerald Green játékát is érdemes megemlíteni.

Doncic és más senki. A győzelemre komoly esélye nem volt a Portland legyőzése után back-to-back érkező Dallasnak és bár nem játszottak rosszul a vendégek, leginkább csak Luka Doncic statisztikájára érdemes rápillantani velük kapcsolatban – a szlovén újonc 21 ponttal, 10 lepattanóval és 8 gólpasszal zárt, 7/17 dobása esett be, de elrontott négy büntetőt és eladott öt labdát is. Rajta kívül csak a 4/4 jó dobással záró Brunson, valamint a 4/5-öt dobó Powell lépte túl a tíz pontot, így pedig Houstonban nem nagyon lehet nyerni, bár a második félidőt már egálra tudták hozni, úgyhogy nagy kritika nem érheti őket – következőleg a Miami elleni hazai meccsen több keresnivalójuk lehet.

A Rockets legjobb dobói: Harden 31/18, Green 19/15, Gordon 18/12
A Mavericks legjobb dobói: Doncic 21/6, Brunson 13/9, Powell 12/3

Minnesota Timberwolves–Los Angeles Clippers 130–120

Most nagyon működött a Minnesota. Andrew Wiggins betegség miatt nem lépett pályára a Wolvesnál, Ryan Saunders betette a kezdőbe Taj Gibson helyére Dario Saricot, visszakerült az első ötösbe Jeff Teague és visszatért hosszabb kihagyása után Derrick Rose is, a csapat pedig parádésan teljesített támadásban – Towns (27 perc, 24 pont, 10 lepattanó, 7/11 mezőnyből) mellett Teague (19 pont, 10 gólpassz) is dupla-duplázott, Saric 4/5 triplával szórt be 19 pontot, a padról Gibson 5/5 jó dobással jutott el 14 pontig, Rose 22 egységet és 6 gólpasszt tett a közösbe, egyszerűen minden a helyén volt. A félidei nyolcpontos fór után egy 10-0-s rohammal vitte dűlőre a dolgot a gárda, később vezetett 23 egységgel is és nagyon magabiztos játékkal aratott győzelmet – négy vereség után nagyon kellett már nekik ez a siker, de így is négy meccsre vannak a nyugati nyolcadik helytől. Egy dolgot még emeljünk ki: Wiggins helyén a veterán Luol Deng kezdett és játszott is 38 percet, amely alatt +28-ban volt a csapata, tehát amikor leült, abban a tíz percben 18 ponttal kikapott a Minnesota...

Lou Williams egyedül kevés. Szörnyű volt a Clippers kezdőcsapata, egyedül a gyengén dobó Danilo Gallinari szenvedte túl magát a tíz dobott ponton, Ivica Zubac (3 pont, 1 lepattanó, 4 eladott labda, -35-ös +/- 15 perc alatt), valamint Garrett Temple (4 pont, -32-es +/- 18 perc alatt) pedig egyenesen vállalhatatlan teljesítményt nyújtott. A vendégeknél a kispad próbálta menteni a mundér becsületét, Green, Shamet, vagy Harrell is nagyszerűen szállt be, a csapat vezére pedig a 45 ponttal szezoncsúcsot hintő, 16/16 büntetőt értékesítő Lou Williams volt, aki mindent megtett azért, hogy nyerni tudjon Doc Rivers alakulata – egyedül azonban kevés volt pontszerzőnek és playmakernek egy ilyen tűzerővel bíró Minnesota ellen, úgyhogy a társaság már kiszorult a playoffhelyekről, utolérte és virtuálisan meg is előzte a Sacramento.

A Timberwolves legjobb dobói: Towns 24, Rose 22, Saric 19/12, Teague 19/3
A Clippers legiobb dobói: Williams 45/9, Harrell 18, Shamet 15/9

Oklahoma City Thunder–Portland Trail Blazers 120–111

A két tripla-dupla elégnek bizonyult. Russell Westbrook (21 pont, 14 lepattanó, 11 gólpassz) zsinórban tizedszer hozta a statisztikai bravúrt, amivel megelőzte Wilt Chamberlaint a vonatkozó örökranglistán, de eladott hat labdát és mindössze 5/19-cel dobott mezőnyből, így szükség volt Paul George újabb bődületes meccsére (47 pont, 8 tripla, 12 pattanó, 10 gólpassz), hogy a Thunder behúzza a csoportrangadót. Jól kezdett egyébként az OKC, az első negyed után 10, félidőben 19 ponttal vezettek, de a harmadik játékrészben kijött, hogy a személyes okok miatt hiányzó Dennis Schröder és a bokáját fájlaló Jerami Grant sem bevethető, legjobb cseréje és egyik kezdője nélkül bajba került a foghíjas hazai gárda. Szerencsére azonban a veterán Raymond Felton 15 pontig, a pad végéről előkapott újonc Deonta Burton 18 egységig jutott, a negyedik negyedben pedig vezérei segítségével vissza tudott szállni a lóra az Oklahoma, zsinórban negyedik győzelmével egyrészt tapad a Denverre, másrészt leszakította a 4. helyen álló Portlandet.

Az első félidő nem fért bele. Damian Lillard (31 pont, 7 pattanó, 6 gólpassz, 2 szerzett labda) elöl kicsit szenvedett a dobásaival, hátul viszont kiválóan védekezett, ismét vezér volt, ugyanakkor az első félidőben borzasztóan bukdácsolt a csapat. CJ McCollum mesze volt az elfogadhatótól (5/20 mezőnyből), Jusuf Nurkic hátul jól teljesített, elöl viszont Adamsék leszedték a pályáról (2/7 mezőnyből, 9 pont) és 30 perc alatt ki is pontozódott. A harmadik negyedben azért felszívta magát a Blazers és 14 pontot ledolgozott a hátrányából (Aminu, Layman, illetve a frissen igazolt Rodney Hood is jó dobásokkal, nagy játékokkal jelentkezett), de a végjátékban kellett volna még egy fokozat, amit azonban az OKC-nél találtak meg. Bánhatják ezt a buktát, mert ha nyertek volna, akkor két meccsre közelítették volna meg ellenfelüket, így viszont a differencia négyre nőtt, ráadásul mögöttük most már teljesen feltorlódott a nyugati középmezőny.

A Thunder legjobb dobói: George 47/24, Westbrook 21/3, Burton 18/9
A Trail Blazers legjobb dobói: Lillard 31/9, Layman 17/6, Aminu 13/6, McCollum 13/3

Denver Nuggets–Miami Heat 103–87

Előkerült a csapatvédekezés. Az előző három meccsen 129, 135 és 117 pontot nyelt be a Denver, mindet el is bukta, így pillanatok alatt komoly hátrányba került a Warriorsszal szemben a tabellán – hozzá kell tenni, hogy huzamosabb ideje Mike Malone vezetőedző bűvészmutatványaira van szükség, hogy a rengeteg sérülést menedzselje. Ma szerencsére csak Gary Harris (és a lassan felépülő Isaiah Thomas) volt maródi, Jamal Murray és Paul Millsap is játszhatott, már 11 bevethető játékosa akadt a csapatnak, lehetett forgatni, így a Nuggets előkapta azt a védekezést, amit egyébként bizonyítottan tud. Még az első félidőben igyekezett ezt megtörni a Miami, de fordulás után összesen 38 pontot tudtak dobni, a Nuggets Malik Beasley extra dobásaival (5/7 tripla), Jokics ponterős játékával (23 pont, 3/3 tripla, 4 gólpassz, 12 pattanó), illetve Plumlee és az ezúttal a padról jövő Paul Millsap és Monte Morris hathatós közreműködésével bedarálta őket. Ez a győzelem már nagyon kellett, így a Thunder előtt tudtak maradni, az All-Star szünetig még egy meccsük van otthon a Kings ellen, a szünet után pedig Harris és Thomas visszatérésével erősödhetnek az alapszakasz hajrájára – ahogy Malone fogalmazott, most már szeretne olyan problémákkal szembesülni, hogy hogyan ossza el a játékperceket öt kiváló hátvédje között...

A rossz kinti dobások nem fértek bele. A Nuggets előző három meccsén a triplák levédésével akadtak gondok, a Heat pedig legutóbb a Warriors otthonában 18-at süllyesztett el, de a back-to-back nem esett jól a szervezetnek. Mindössze 9/33-mal céloztak kintről, ráadásul a festékben sem tudtak dominálni, a harmadik negyedben pedig egyértelműen látszott a fáradtság, benyeltek egy 16-0-t négy triplával spékelve, ott lélekben kicsit fel is adták. Egyénileg senkit nem lehet kiemelni, Dwyane Wade is érezte a lábait, mindössze 8 pontot szerzett 3 gólpassz mellett – zsinórban harmadszor kaptak ki, és a Pistons már egy meccsel előzi őket a keleti nyolcadik-kilencedk helyen. Újabb rossz hír számukra, hogy a túra még nem ért véget, az All-Star előtt még mennek Dallasba, a szünet után pedig rögtön Philadelphiába, könnyen komoly hátrányba kerülhetnek, ha nem figyelnek.

A Nuggets legjobb dobói: Beasley 23/15, Jokics 23/9, Morris 17/6
A Heat legjobb dobói: Winslow 15/3, Johnson 14/6, Richardson 12/6

2020.08.03 09:09:38

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A Doncic, Porzingis páros 70 pontja sem volt elég a Dallasnak a Suns ellen.

2020.08.02 08:03:40

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A Miami simán verte a Denvert és a franchise-rekordot döntő Clippersnek sem okozott gondot a Pelicans.

2020.07.31 18:29:04

Amerikai sportok S. TÓTH JÁNOS

Michael Jordan még a második visszavonulása után is visszatért, sőt tett egy félreérthetetlen célzást.

2020.08.01 10:19:14

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A Bucks nyerte a Celtics elleni keleti rangadót, hosszabbításban győzte le a Memphist a Portlandet.

2020.07.29 10:55:41

Amerikai sportok R. Gy.

Itt a legjobb tíz! Toplista: 10–1. A The Athletic több mint 120 munkatársa értékelései alapján állította össze listáját.