NHL: Sohasem voltam másnapos – Alekszandr Ovecskin

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.22. 10:08
Alekszandr Ovecskin, az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL) szereplő Washington Capitals sztárja érdekes interjút adott, amelyben váratlan vallomást is tett.

Miután a fővárosiak idén is bejutottak a rájátszásba, Ovecskin egy interjú keretein belül beszélt korai NHL pályafutásáról, valamint annak kezdetéről.

„A 90-es években nehéz volt az élet Oroszországban. Sokan, akikkel felnőttem, már nem is élnek. Talán börtönben is vannak, nem tudom pontosan” – mondta Ovecskin a gyermekkoráról és az életről Oroszországban.

„Nem számított rá, én pedig beleszálltam. Fiatal voltam és őrült. Ha megvan a kellő fizikai erőd, azt ki kell használnod. Ezzel üzenetet is küldesz, ami nálam ez volt: őrült orosz érkezett a ligába” – beszélt Ovecskin arról az ütésről, amivel bemutatkozott az NHL-ben.

Ovecskint megkérdezték arról is, hogy a tavalyi Stanley-kupa-győzelmet követően, miután hazament Oroszországba, milyen gyógymódot használt másnaposság ellen. Alex csupán ennyit válaszolt:
„Sohasem voltam másnapos.”

Alekszandr Ovecskin és a címvédő Washington Capitals jelenleg a hatodik mérkőzésre készül a Carolina Hurricanes ellen, az NHL rájátszásának nyolcaddöntőjében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik