NHL: kiütéssel szépített a Rangers, egyenlített a Wild

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.10. 07:29
null
Egy kis bunyó is színesítette a Penguins–Rangers meccset(Fotó: Action Images)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában a New York Rangers egy meglepő, idegenbeli 5–1-es sikerrel szépített a Pittsburgh Penguins elleni párharc ötödik meccsén, míg a Minnesota Wild a negyedik találkozón hazai pályán nyert 4–2-re, és ezzel egyenlített a bajnoki címvédő Chicago Blackhawks ellen.

 

A New York Rangers bravúros feltámadást produkált a Pittsburgh vendégeként az NHL rájátszásában, azt követően, hogy a párharc utóbbi három meccsét egyaránt elveszítette, ráadásul ezen három találkozón összesen két gólt szerzett, míg az első négy meccsen együttvéve lőtt ötöt, ugyanannyit, mint most, a negyedik találkozón.

Az 5–1-es vendégsikerből Derick Brassard két góllal és egy gólpasszal, míg Mats Zuccarello három assziszttal vette ki a részét. A New York-iak győzelmükkel 3–2-re szépítettek az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban.

A Minnesota a második hazai meccsén is négy gólt lőtt a Chicagónak (és ezzel kiegyenlítette a párharcot), igaz ezúttal kapott is kettőt. A hazaiak vezére a gólt és gólpasszt is jegyző Jared Spuregon volt.

NHL, RÁJÁTSZÁS
KELETI FŐCSOPORT, ELŐDÖNTŐ, 5. MÉRKŐZÉS
Pittsburgh Penguins–New York Rangers 1–5
A négy nyert meccsig tartó párharc állása: 3–2
a Pittsburgh javára

NYUGATI FŐCSOPORT, ELŐDÖNTŐ, 4. MÉRKŐZÉS
Minnesota Wild
–Chicago Blackhawks 4–2
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2–2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik