NHL: Filip Forsberg ritka szép trükkös gólt ütött – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.13. 07:44
null
A kétgólos Filip Forsberget választották meg a Nashville-meccs legjobbjának (Fotó: nhl.com)
Két csapat is megkaparintotta a pályaelőnyt az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) csütörtöki játéknapján: a Columbus hosszabbítás után 4–3-ra nyert a Washington vendégeként, míg a San Jose az Anaheimet verte idegenben 3–0-ra. További három párban magabiztos hazai győzelemmel kezdődött a playoff, Filip Forsberg két góllal – az egyik gyönyörű volt – vezette győzelemre a Nashville-t.

 

Artyemij Panarin a hosszabbítás hetedik percében ütötte a Columbus győztes gólját, demonstrálva ismét, hogy csapata igazi ráadás-specialista a playoffban: a rendes játékidőben véget érő 11 meccse 10 vereséget hozott, a hosszabbításba torkolló négy csatájából hármat megnyert.

Evander Kane két góllal vette ki a részét a San Jose idegenbeli győzelméből – Joe Pavelski mindkét előkészítésből kivette a részét –, Martin Jones 25 Anaheim-lövést hatástalanított karrierje ötödik rájátszásbeli shutoutjáért.

Filip Forsberg két gólt ütött a Nashville színeiben a vezetést kétszer is megszerző Colorado ellen. A harmadik harmad derekán, 3–2-nél ütött második élményszámba ment: előbb a saját, majd az ellenfél védője, Samuel Girard lábai között terelte át a pakkot, mielőtt a hálóba lőtt. Íme:



A Boston minden harmadban ütött egy emberelőnyös gólt a Toronto elleni meccsen, míg Ondrej Palat góllal és két assziszttal indította be Tampa playoffszekerét.

NHL, RÁJÁTSZÁS
FŐCSOPORT-NEGYEDDÖNTŐK, 1. MÉRKŐZÉSEK
KELET

Boston Bruins–Toronto Maple Leafs 5–1 (1–1, 2–0, 2–0)
Tampa Bay Lightning–New Jersey Devils 5–2 (2–0, 1–1, 2–1)
Washington Capitals–Columbus Blue Jackets 3–4 (2–0, 0–1, 1–2, 0–1) – h. u.
NYUGAT
Nashville Predators–Colorado Avalanche 5–2 (0–1, 2–1, 3–0)
Anaheim Ducks–San Jose Sharks 0–3 (0–0, 0–3, 0–0)

A párharcok az egyik fél negyedik győzelméig tartanak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik