NHL: a Dallas ellen győzött a St. Louis, szétlövéssel nyert a Golden Knights

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2019.11.30. 09:13
null
A St. Louis Blues a Dallas otthonában folytatta jó szereplését (Fotó: Twitter/St. Louis Blues)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL) az Arizona Coyotes szétlövéssel kapott ki a Vegas Golden Knights otthonában. Sima győzelmet aratott a Columbus Blue Jackets és a Nashville Predators, a St. Louis Blues pedig idegenben verte meg a Dallas Starst.

 

A Vegas Golden Knights hazai környezetben fogadta az Arizona Coyotes csapatát. A mérkőzés igen kiélezetten és szorosan alakult, igaz, a gólok elmaradtak. Mindkét együttes a második harmadban egy-egy alkalommal volt eredményes, így a rendes játékidő döntetlennel ért véget. Végül szétlövéssel a vegasi csapat nyert 2–1-re.

A Keleti konferenciában a Pittsburgh Penguins a Columbus Blue Jacketshez látogatott. A vendégek esélyesebbnek számítottak, ám a papírforma felborult – noha az első és az utolsó harmad döntetlennel ért véget, a második harmadban három góllal jobb volt a Columbus, amely így 5–2-es győzelmet ünnepelhetett.

A Nashville Predators idegenben játszott a Carolina Hurricanesszel, s meggyőző játékkal, 3–0-ra nyert. Már a második harmad 3. percében hárommal vezetett a vendégcsapat, sikere egy percig sem forgott veszélyben.

A Nyugati főcsoport éllovasa, a St. Louis Blues a Dallas Stars otthonában aratott 3–1-es győzelmet. Mindkét csapat jól szerepel ebben az idényben, ennek megfelelően izgalmas meccset láthattak a nézők. A találkozó egészen a harmadik harmad 17. percéig döntetlen volt, ezt követően viszont két gólt is szerzett a listavezető, és behúzta a mérkőzést.

NHL, ALAPSZAKASZ
Vegas Golden Knights–Arizona Coyotes 2–1
Columbus Blue Jackets–Pittsburgh Penguins 5–2
Carolina HurricanesNashville Predators 0–3
Dallas StarsSt. Louis Blues 1–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik