NFL: csapatot vált a Super Bowl-győztes irányító

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.03.12. 16:41
Csapatot vált a Super Bowl-győztes irányító, Nick Foles, aki Philadelphiából Jacksonville-be teszi át a székhelyét a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL).

A 30 éves játékos négy évre 88 millió dollárért ír alá, ebből 50.125 milliót garantáltan megkap, de különböző bónuszokkal és ösztönzőkkel akár 102 milliót is kereshet.

Foles érkezésével szinte biztos, hogy a Jacksonville Jaguars elküldi eddigi kezdő irányítóját, Blake Bortlest, aki hétfőn egymilliós bónuszt kapna, amennyiben akkor még a keretben lenne.

Foles csak Carson Wentz első számú cseréje volt a Philadelphia Eaglesnél, de mivel utóbbi megsérült a 2017-es idényben, Foles vezette a rájátszásban a Sasokat, akik az ő remek teljesítményével – a Super Bowl legértékesebb játékosának választották – megnyerték a nagydöntőt. Az előző szezonban Foles szintén sérülés miatt vette át az irányítást, a vezetésével ezúttal egy kört vett sikerrel az Eagles, a másodikban kikapott.

A szerződés szerdán, az új ligaév kezdetén válik hivatalossá, mert Foles a megállapodásának lejártával akkor lesz szabadügynök.

Minden, ami az NFL 2019-es idénye előtt történik egy helyen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik