NFL: Brady tévedésből beállított egy vadidegenhez

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.23. 22:05
null
Ezúttal eltévesztette a célt Tom Brady (Fotó: AFP)
Bizony, a legnagyobbaknak is szüksége van némi akklimatizációra: Tom Brady, a Tampa Bay Buccaneers újdonsült irányítója tévedésből egy idegen ember házába nyitott be.

A TMZ úgy tudja, Brady még április hetedikén a Bucs támadókoordinátora, egyben korábbi NFL-játékos Byron Leftwich otthonába szeretett volna ellátogatni. A kiváló irányító kopogás nélkül, magabiztosan be is nyitott – Leftwich szomszédjának ajtaján…

„Itt ültem, erre egy nagy árnyék jelent meg a bejárati ajtómnál. Hallottam a kilincs mozgását, és azt kérdeztem magamtól: mi a franc? Ki akar bejönni a házamba? Csak ültem itt, és néztem, ahogy ez a magas srác besétál az otthonomba” – kezdte összefoglalni a történteket David Kramer, a meglepett tulajdonos.

„Majd megkérdezte: »Mizujs, haver?« Én meg erre csak annyit tudtam mondani: »Nem tudom. Mondd meg te, például azt, hogy ki vagy?« Erre a lehető leginkább megzavarodott arccal rám nézett. Sosem felejtem el.”

„Aztán megkérdezte: »Rossz házba jöttem?« Erre én: »Attól tartok, igen. Kit keresel? Hová kellene menned?« Ő meg erre visszakérdezett: »Nem ez Byron háza?«

Kramer elmondása szerint Brady azonnal bocsánatot kért, majd távozott – a tulajdonos jó néhány másodpercre lefagyott, mire sikerült feldolgoznia a történteket. Mint kiderült, a két ház hasonlít egymásra, így nem olyan meglepő a tévedés.

A New England Patriotstól húsz év után távozó, hatszoros Super Bowl-győztes játékos már kommentálta is a történteket a Twitteren:

Tiltott helyen edzés, betörés mások otthonába… Máris otthon érzem magam Tompa Bayben!” – utalt egyben új lakóhelye saját maga által adott becenevére.

Tom Brady on Twitter

Trespassing in parks, breaking and entering... Just making myself at home in Tompa Bay! https://t.co/zfm5q9zhz6




Brady egyébként csak néhány dolgot szeretett volna begyűjteni újdonsült edzőjénél, úgy tervezték, hogy a lehetőségekhez mérten betartják a járványhelyzetre vonatkozó előírásokat.

Az NFL draftjának első körét – amely során a Tampa Bay tizennegyedikként választ – péntek hajnalban élőben követhetik a Nemzeti Sport Online-on.

NFL
péntek 2.00:
a draft 1. köre – élőben az NSO-n!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik