NFL: a korábbi Steelers-elkapó újra excsapattársat kritizált

Vágólapra másolva!
2019.04.08. 15:44
null
Antonio Brown már korábbi elkapótársának is beszólt, jött is a válasz
Az NFL-ben szereplő Pittsburgh Steelersből az Oakland Raidershez szerződő Antonio Brown ezúttal korábbi elkapótársát, JuJu Smith-Schustert kritizálta Twitteren.

Brown az idény zárása óta kitrükközte elcserélését, s rendszeresen üzenget a Steelersnek, legújabb célpontja Smith-Schuster, akit a csapattársak a klub MVP-jének, azaz legértékesebb játékosának választottak meg a 2018-as idény végén.

„A srác a szezon legnagyobb meccsén bukta el a csapatnak a rájátszást” – posztolta Twitterre Antonio Brown, ezzel arra utalva, hogy a Saints elleni sorsdöntő mérkőzésen a fiatal elkapó fumble-je miatt nem jutottak be a rájátszásba.


Smith-Schuster nem hagyta szó nélkül a korábbi társ üzenetét.

„Amióta bekerültem a ligába, csupán szeretetet és tiszteletet mutattam felé. Valóban örültem neki, hogy elkerült Oaklandbe, és megkapta a nagy szerződést, erre ő engem kritizál a közösségi médián keresztül?” – válaszolta Smith-Schuster, szintén a Twitteren keresztül.

„Őrület mekkora ego kell ahhoz, hogy olyan embereknek szúrj oda, akik csak szeretet mutatnak feléd!” – folytatta Smith-Schuster.


A Steelers új első számú elkapója Mark Twain idézettel zárta le a Twitter-háborút: „Soha ne veszekedj egy bolonddal. A bámészkodók talán nem tudnak megkülönböztetni tőle.”


Antonio Brown korábban nyíltan megkérdőjelezte a Pittsburgh Steelers legendás irányítójának, Ben Roethlisbergernek vezetői képességét. Miután a klasszis elkapó nem volt hajlandó Pittsburghben maradni, a Steelers március elején eltradelte az Oakland Raidersbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik