NFL: a Baltimore remekelt, a Vikings mínusz 20-ról fordított

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.17. 22:43
null
Kirk Cousins (középen) és Stefon Diggs győzelemre vezette a Minnesota Vikingst (Fotó: AFP)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 11. fordulójában a Baltimore Ravens simán legyőzte a Houston Texanst, a Minnesota Vikings húszpontos hátrányból nyert a Denver Broncos ellen, míg a New Orleans Saints magabiztos győzelmet aratott.


A Baltimore Ravens váratlanul simán megverte a Houston Texanst, így nyolcadik győzelmét aratta. A sérült J. J. Watt nélkül felálló texasi csapat 34 pontot engedett a Baltimore-nak válasz nélkül, Deshaun Watson csak 169 yardot és egy eladott labdát jegyezhet fel, Lamar Jackson eközben 222 yard mellé négy TD-passzt is kiosztott.

A Minnesota Vikings húszpontos hátrányból hozta vissza a meccset a Denver Broncos ellen. Mondhatjuk, hogy a találkozó elején bealudtak a Vikingek, első pontjaikat csupán a harmadik negyedben szerezték, ám 0–20-ról felálltak, és meg is nyerték a meccset. Kirk Cousins 300 yard fölé (319-ig) jutott, Stefon Diggs ebből 121-et kapott el. A Minnesota így nyolcadik sikerét is begyűjtötte, és megy a csoportot vezető, ezen a héten pályára nem lépő Green Bay Packers után.

Úgy fest, Drew Brees valamelyest formába lendült visszatérése után: a Super Bowl-győztes irányító 228 passzolt yarddal és 3 TD-átadással, eladott labda nélkül vezette diadalra csapatát a Tampa Bay Buccaneers ellen – a floridaiakat irányító Jameis Winston négyszer is ellenfélhez dobta a labdát.

Hiába irányítja újra Nick Foles a Jacksonville-t, a Jaguars sima vereséget szenvedett az Indianapolis Colts vendégeként. A nem túlságosan acélos Indy-irányítót, Jacoby Brissettet Jonathan Williams és Marlon Mack segítette ki – mindkét futó száz yard fölé jutott.

A Chicago felé kacsintgató Cam Newton helyén pályára lépő Kyle Allen négyszer adta el a labdát az Atlanta Falcons ellen a Carolina Panthers meccsén – a Sólymok támadói Matt Ryan vezérletével kihasználták ellenfelük bukdácsolását, így megszerezték harmadik győzelmüket is.

A Dallas Cowboys szoros mérkőzésen gyűrte le a Detroit Lionst. Dak Prescott 444 yardos passzteljesítménnyel remekelt, de a sérült Matt Staffordot helyettesítő csereirányító, Jeff Driskel is korrekt játékkal (209 yard, 2 TD) vezérelte a Lionst. A „kiesési” rangadón a New York Jets simán verte a Washington Redskinst, a szintén gyatra mérleggel rendelkező Miami a Buffalo Billstől kapott ki – habár Jakeem Grant 101 yardos kickoff utáni visszahordott hatpontosa a meccs egyik, ha nem a legszebb jelenete volt.

PFF on Twitter

101 YARD RETURN TD JAKEEM GRANT #BUFvsMIA (Via @NFL) https://t.co/3Ad9kcOXj2


 


AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
11. FORDULÓ
Baltimore Ravens
–Houston Texans 41–7
Carolina Panthers–Atlanta Falcons 3–29
Detroit Lions–Dallas Cowboys 27–35
Indianapolis Colts–Jacksonville Jaguars 33–13
Miami Dolphins–Buffalo Bills 20–37
Minnesota Vikings–Denver Broncos 27–23
Tampa Bay Buccaneers–New Orleans Saints 17–34
Washington Redskins–New York Jets 17–34

KÉSŐBB

22.05: San Francisco 49ers–Arizona Cardinals
22.25: Oakland Raiders–Cincinnati Bengals
22.25: Philadelphia Eagles–New England Patriots (Tv: Sport1)
2.20: Los Angeles Rams–Chicago Bears (Tv: Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik