NBA: hihetetlen pénzt ért Bryant búcsúmeccsének parkettája

Vágólapra másolva!
2016.05.18. 14:43
Több mint 179 ezer dollárt (több mint 50 millió forint) fizettek egy parkettadarabért, amelyet Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers kosárlabdázója dedikált pályafutása utolsó mérkőzését követően.

A 37 éves szupersztár április 14-én, a Utah Jazz elleni összecsapáson, a Staples Centerben fejezte be a karrierjét, ráadásul nem is akárhogyan, hiszen 60 ponttal járult hozzá csapata sikeréhez.

Bryant tiszteletére egyedi módon festették fel a parkettát, az egyik oldalon a karrierje első részében használt 8-as, a másik oldalon pedig a 24-es mezszám volt látható. Bryant a lefújást követően dedikálta ezeket. Most az egyik internetes aukciós oldalon az ESPN beszámolója szerint a 8-as számot valaki 179 100 dollárért vásárolta meg.

Bryant pályafutása során öt NBA-bajnoki címet nyert a Lakersszel, kétszer választották meg a döntő legjobbjának, 18 alkalommal került az All-Star-csapatba, 2008-ban a szezon legértékesebb játékosa (MVP) volt, kétszeres olimpiai bajnok, valamint harmadik a pontszerzők között az NBA örökranglistáján.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik