NBA: Dwight Howard visszatért a Lakersbe – hivatalos

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.08.27. 11:43
Az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers a hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Dwight Howardot.

A váltás tulajdonképpen több napja nyílt titok volt – a 33 esztendős centert azt követően hozták hírbe az együttessel, hogy súlyos sérülést szenvedett DeMarcus Cousins, akit az LA a nyáron szerzett meg.több napja nyílt titok volt – a 33 esztendős centert azt követően hozták hírbe az együttessel, hogy súlyos sérülést szenvedett DeMarcus Cousins, akit az LA a nyáron szerzett meg.

Mivel a Lakers nem tudott megállapodni Dwight Howard csapatával, a Memphis Grizzliesszel, a játékos kivásárolta magát a szerződéséből, ezt követően pedig szabadon aláírhatott a Lakershez. Az alakulat egyelőre nem árult el részleteket az üzletről, a bennfentesek azt viszont tudni vélik, hogy nincs garantált tartalom a játékos szerződésében.

Howard a Lakersnél együtt játszhat LeBron Jamesszel, valamint Anthony Davisszel.


Howard számára nem lesz ismeretlen terep a Lakers, a 2012–2013-as idényt ugyanis az alakulatnál töltötte, ám egy év után, viharos körülmények között távozott. A 2004-ben 1/1-esként kiválasztott kosaras karrierje fényesen indult, első nyolc idényében egyaránt beválasztották az All Star-csapatba, mióta azonban elhagyta az Orlandót, kis túlzással évente váltogatja együtteseit, sehol sem találja meg a számításait, korábbi formáját pedig már egyáltalán nem tudja hozni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik