NBA: Bryant és a Lakers is kiterítette kártyáit Howardnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.03. 12:37
Tovább tartanak a Dwight Howard-napok az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA): kedden eddigi csapata, a Los Angeles Lakers próbálta maradásra bírni az idei szabadügynökpiac főszereplőjét.

A csapattársak közül Kobe Bryant és Steve Nash volt ott a kétórás keddi megbeszélésen, amelyet követően Mitch Kupchak általános menedzser úgy fogalmazott: bíznak abban, hogy a center továbbra is a Lakers játékosa marad.

„A megbeszélésen elmondtuk neki, milyen sokat jelent a szurkolók, a franchise és az egész közösség számára, és világossá tettük, szerintünk miért dönt akkor a leghelyesebben, ha nálunk folytatja a karrierjét" – olvasható Kupchak közleményében.

Howard egy éve igazolt a Lakersbe, de az elmúlt szezonja nem sikerült túl jól, ezért szakmai körökben úgy vélik, hogy az őt elcsábítani vágyó Dallas Mavericks, Atlanta Hawks, Houston Rockets trió – különösen az utóbbi csapat – eséllyel próbálkozik.

A Lakersnek van némi előnye a többiekhez képest: a szabályok értelmében a kaliforniai csapat öt évre szóló 118 millió dolláros szerződést köthet a centerrel, a többiek legfeljebb 88 millió dollárt és négy évet kínálhatnak.

Egyes források szerint Howard péntekig eldönti, hol folytatja a pályafutását.

AKTUÁLIS NBA-JÁTÉKOSPIACI HÍREK AZ NSO SZAKMAI EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNERE, A KEZDŐ5 HONLAPJÁN!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik