Nash hiányát nem bírta el a Suns a Magic ellen

Vágólapra másolva!
2010.11.19. 07:52
null
<p>Howard volt a Magic vezére </p><p>(Fotó: Action Images, archív)</p>
Az &eacute;szak-amerikai profi kos&aacute;rlabda-bajnoks&aacute;g (NBA) 23. j&aacute;t&eacute;knapj&aacute;n h&aacute;rom m&eacute;rkőz&eacute;st rendeztek. A s&eacute;r&uuml;lt Steve Nasht n&eacute;lk&uuml;l&ouml;ző Phoenix Suns idegenben sim&aacute;n kikapott az Orlando Magictől, m&iacute;g otthon nyert a Pacers a Clippers ellen, a Portland pedig &ndash; szint&eacute;n hazai p&aacute;ly&aacute;n &ndash; szoros meccsen győzte le a Denvert. &nbsp;

Az Orlando két negyed alatt 28 pontot vert a sérült Steve Nasht nélkülöző Phoenixre, és ezzel tulajdonképpen már a nagyszünetre eldöntötte a mérkőzést. A vendégek csak az utolsó negyedet tudták „megnyomni", aminek köszönhetően végül tizenhat pontra faragták le a hátrányukat.

A Magic vezáre ezúttal is a 20 pontot és 12 lepattanót jegyző Dwight Howard volt, de említést érdemel Jameer Nelson 15 pontja és 12 lepattanója is.  A vendégek legjobbja a 38 éves Grant Hill volt, aki 21 pontot szórt. A Keleti főcsoportban második helyen álló Orlandónak ez volt a szezonbeli nyolcadik sikere.

„Mire menne a Magic Dwight, vagy a Lakers Kobe nélkül? Nash a mi Bryantünk, nélküle olyanok vagyunk, mint egy üzemanyag nélküli autó” – nyilatkozta a meccs után a Phoenix mestere, Alvin Gentry.

A Portland a sérült Brandon Roy nélkül, szoros hajrában, 86–83-ra nyert a Denver ellen.

A hazaiaktól LaMarcus Aldridge 24 pontot dobott, míg a Nuggetsnél senki sem jutott húsz pont fölé, a legeredményesebb a 18 pontos Carmelo Anthony volt.

Az Indiana a 22 pontos Danny Granger vezetésével, nagyon simán, 105–89-re győzött a Clippers ellen.

 NBA
ALAPSZAKASZ 23. JÁTÉKNAP
Orlando Magic–Phoenix Suns 105–89
Indiana Pacers–Los Angeles Clippers 107–80
Portland Trail Blazers–Denver Nuggets 86–83

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik