Gyász: LeBron James szívszorító üzenetben búcsúzott Kobe Bryanttől

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.01.28. 10:25
A Los Angeles Lakers sztárja, LeBron James is elbúcsúzott a közösségi média felületein a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt kosárlabdázótól, Kobe Bryanttől.

LeBron James közeli kapcsolatban állt Kobe Bryanttel, aki vasárnap helikopter-balesetben vesztette életét lányával, Gianna Mariával és még hét másik utastársával együtt Kaliforniában. A Los Angeles Lakers klasszisát rendkívül megviselte az eset, miután csapatával hazaért Philadelphiából, és megtudta a hírt, megkönnyezte társa elvesztését. LeBron James hétfőn érzelmes üzenetben búcsúzott közösségi oldalain barátjától.megkönnyezte társa elvesztését. LeBron James hétfőn érzelmes üzenetben búcsúzott közösségi oldalain barátjától.

„Még nem állok készen, de itt vagyok. Haver, csak ülök és próbálok valamit írni, de akárhányszor megpróbálom, rám tör újra a sírás, és csak rád és Gigire gondolok, és arra a barátságra, kötelékre, testvéri kapcsolatra, ami köztünk volt. Vasárnap reggel még hallottam a hangod, mielőtt elhagytam volna Philadelphiát. Soha nem gondoltam volna, hogy az lesz az utolsó beszélgetésünk.

Mi a sz*r! Teljesen összetört a szívem, és le vagyok sújtva, testvérem. Szeretlek, nagytesó! Együtt érzek Vanessával és a gyerekekkel. Megígérem, továbbviszem az örökséged. Nagyon sokat jelentesz mindannyiunknak, főleg itt, Los Angelesben, és az én felelősségem, hogy a hátamra vegyem ezt az egész sz*rt, és folytassuk. Kérlek, adj erőt a nekem a mennyből, és vigyázz rám! Rengeteg minden van még, amit szeretnék mondani, de még nem megy, mert egyszerűen nem tudok túllépni rajta. Amíg legközelebb találkozunk, viszlát, testvérem!”

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik