Fegyvert fogtak egymásra a Wizards kosarasai

Vágólapra másolva!
2010.01.01. 16:28
null
Sötét alak? Arenas fegyvert fogott Crittentonra az öltözőben (Fotó: Action Images)
Címkék
Egészen elképesztő sztorit röpített világgá a New York Post: a lap belső információkra hivatkozva közölte, hogy december 24-én Gilbert Arenas és Javaris Crittenton pisztolyt fogott egymásra a Washington Wizards kosárlabdacsapatának öltözőjében.

A két játékos egy szerencsejátékból származó tartozás miatt veszett össze az öltözőben, Crittenton pedig feldühödött, amikor Arenas nem akart neki fizetni. Arenas pisztolyt rántott, de csapattársa sem volt rest, ő is fegyverért nyúlt. Arenas (Agent Zero, azaz „Nullás Ügynök") szerencsére nem 00-s kódszámot visel, mint James Bond, így nem sütötte el a pisztolyt...

Arenas tagadja, hogy fegyvert fogott volna csapattársára, de az NBA biztonsági szakemberei megerősítették a Post sztoriját.

„Példa nélküli eset ez a sporttörténelemben. Még sosem hallottam arról, hogy két sportember pisztollyal fenyegetné egymást az öltözőben" – nyilatkozta Billy Hunter, a játékos-szakszervezet ügyvezetője.

A Wizards megerősítette, hogy december 24-én Arenas „töltetlen fegyvereket" vitt az öltözőszekrényébe. A washingtoni rendőrség közölte: vizsgálódik, csakúgy, mint a szövetségi hatóságok és az NBA.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik