Családi veszekedés áldozata lett a Bengals elkapója

Vágólapra másolva!
2009.12.17. 16:29
Címkék
Huszonhat éves korában elhunyt a Cincinnati Bengals amerikaifutball-csapatának szélső-elkapója, Chris Henry.
Henry 26 éves korában családi veszekedés áldozata lett (Fotó: Reuters)
Henry 26 éves korában családi veszekedés áldozata lett (Fotó: Reuters)

Henry – aki kartörés miatt nem játszhatott csapatában – a rendőrség közleménye szerint csúnyán összeveszett menyasszonyával, aki elhajtott kisteherautójával.

A játékos felugrott a teherautóra, majd alig egy kilométer megtétele után leesett a platóról. Henryt egy charlotte-i kórházba szállították rohammentővel.

Henryt életveszélyes sérülésekkel vitték el a mentők, de az orvosok már nem tudták megmenteni. Helyi idő szerint 6:36-kor halt bele sérüléseibe.

A rendőrség nyilvánosságra hozta a segélyhívásokat: a 911-re két hívás érkezett, egyik sem Henry menyasszonyától. Az első riasztást a Henry mögött haladó autós adta le,majd egy férfi telefonált.

„Sürgősen szükség lenne a mentőkre. Egy ember fekszik az úton, halottnak tűnik, nem mozdul. Már egész tömeg gyűlt köré. Egészen biztosan nincs magánál" - hangzott a hívás.

Az első jelentés még döbbenetesebb, a Henryék mögött haladó vezetőtől.

„Egy sárga kisteherautó mögött haladok. Egy fekete, félmeztelen férfi van a platón, a karja begipszelve. Üti a hátsó ablakot, nem tudom, be akar-e menni, de egészen döbbenetes a jelenet. Egy lány ül a volánnál."

Henryt 2005-ben draftolta a Bengals, de profi karrierjét rengeteg fegyelmi és rendőrségi ügy hátráltatta. Letartóztatták rongálásért, testi sértésért, ittas vezetésért, marihuána birtoklásáért. Összesen 55 mérkőzésen kapott lehetőséget a Cincinnatiben korai halála előtt. Csapattársai sisakjukon mezszámát (fekete háttérben narancssárga-fehér 15-ös) viselik tiszteletadásként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik