NFL: a Bills és a címvédő Chiefs is játszik ősszel Európában

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.05.10. 14:55
null
A Kansas City Chiefs Frankfurtban csap össze a Miamival (Fotó: Getty Images)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a 2023-as SB-győztes Kansas City Chiefs mellett a Buffalo Bills, a Tennessee Titans és New England Patriots is játszik Európában. A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) közzétette, mikor, hol és milyen párosításokat rendeznek Európában 2023 őszén.

2023 őszén öt NFL-mérkőzést is rendeznek Európában. Három mérkőzést rendeznek Angliában, kettőt a Tottenham Hotspur stadionjában, egyet a Wembleyben, míg további két mérkőzés lesz Németországban, Frankfurtban.

Londonban már 33 alapszakaszt mérkőzést is megrendeztek. 2022-ben a Green Bay Packers volt az utolsó csapat, amely az Egyesült Királyságba utazott. A SkySports azt írja, hogy tavaly 86 215 szurkoló volt kíváncsi a Denver Broncos és a Jacksonville Jaguars mérkőzésére, amely rekord egy nemzetközi NFL-találkozón.

A Jaguars most is Londonba látogat, sőt egymás után két mérkőzésen is pályára lép a Jacksonville. Előbb az Atlanta Falcons ellen játszanak október elsején a Wembley-ben, majd az alapszakasz ötödik hetén a Buffalo Bills ellen lépnek pályára a Tottenham Hotspur stadionjában.


Októberben érkezik Angliába a Baltimore Ravensnél rekordfizetést kapó Lamar Jackson is, akik a Tennessee Titans csapatával találkoznak. Idén először két mérkőzést is rendeznek Németországban. A legutóbbi idény győztese, a Kansas City Chiefs a Miami Dolphins ellen, míg az Indianapolis Colts a New England Patriots ellen lép pályára Frankfurtban. Az öt európai mérkőzés a legtöbb az NFL történelmében. Mexikóban nem lesz idén találkozó az Estadio Azteca átalakítása miatt.


 


NFL MÉRKŐZÉSEK EURÓPÁBAN, 2023
OKTÓBER 1.
Negyedik hét, Wembley Stadium, Anglia
Atlanta Falcons–Jacksonville Jaguars
OKTÓBER 8.
Ötödik hét, Tottenham Hotspur Stadium, Anglia
Jacksonville Jaguars–Buffalo Bills
OKTÓBER 15.
Hatodik hét, Tottenham Hotspur Stadium, Anglia
Baltimore Ravens–Tennessee Titans
NOVEMBER 5.
Kilencedik hét, Frankfurt Stadium, Németország
Miami Dolphins–Kansas City Chiefs
NOVEMBER 12.
Tizedik hét, Frankfurt Stadium, Németország
Indianapolis Colts–New England Patriots

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik