NHL: Ovecskinék remek egyéni teljesítményekkel nyertek

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.08. 07:07
null
Alekszandr Ovecskinék remek egyéni teljesítményekkel győzték le az Edmontont (Fotó: Getty Images)
Tizenhárom mérkőzés után 11. győzelmét aratta a Keleti konferenciát vezető Boston Bruins az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján a St. Louis Blues 3–1-es legyőzésével. Sorozatban ötödször kapott ki a Calgary Flames, hiszen hosszabbítás után maradt alul 4–3-ra a New York Islanders vendégeként, míg a Washington Capitals szoros mérkőzésen, remek egyéni teljesítményekkel múlta felül a zsinórban harmadik vereségét elszenvedő Edmonton Oilerst.

A keleti első Boston csak a harmadik harmadban szerzett két góljának köszönhetően győzte le a nyugati utolsó St. Louis Bluest.

A zsinórban öt győzelmet arató, de legutóbb Detroitban vereséget szenvedő New York Islanders ismét nyert, hiszen hosszabbításban győzte le 4–3-ra az egymás után ötödik vereségét elkönyvelő Calgary Flameset.

A Washington Capitals szoros mérkőzésen győzte le 5–4-re az Edmonton Oilerst. A fővárosiaknál Dylan Strome és Jevgenyij Kuznyecov két góllal és egy gólpasszal, Erik Gustafsson három assziszttal, Alekszandr Ovecskin egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a sikerből.

NHL
ALAPSZAKASZ

Boston Bruins–St. Louis Blues 3–1
New York Islanders–Calgary Flames 4–3 – hosszabbítás után
Washington Capitals–Edmonton Oilers 5–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik