NBA: szoros meccsek és egy csúnya negatív rekord

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.30. 08:12
Kevés játéknap van az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA), amely a mostanihoz hasonlóan szoros meccseket hoz: a hat találkozó mindegyikén tíz vagy annál kevesebb pont volt a differencia – ráadásul a legnagyobb különbségű siker is hosszabbításban született meg.

Kezdjük ezzel a meccsel: a Milwaukee Bucks Brandon Knight révén épphogy hosszabbításra mentette a Hornets elleni meccset, hogy aztán a ráadásban már ne kegyelmezzen a hazaiaknak. Sorozatban hetedszer győzött a Chicago Bulls, mely Jimmy Butler (27 pont, sorsdöntő tripla a hajrában) ponterősségére építve verte meg az Indianát. A Brooklyn jó csapatteljesítménnyel győzte le a Sacramentót, az Orlando tíz sikertelen kísérlet után végre le tudta gyűrni a Miamit. A remekül dobó Washington egy pontot meg tudott őrizni előnyéből a Houston ellen, hiába hajrázott a James Harden (33 pont) húzta Rockets.

Az LA Clippers sorozatban tizenkettedszer verte meg a Utah Jazzt, mely így negatív franchise-rekordot döntött meg: még nem volt olyan klub, amely egymás után ennyiszer legyőzte volna a Salt Lake City-i csapatot.

A napi összefoglalót itt olvashatja el.

 

NBA, ALAPSZAKASZ
Charlotte Hornets–Milwaukee Bucks 94–104 – hosszabbítás után
Indiana Pacers–Chicago Bulls 90–92
Brooklyn Nets–Sacramento Kings 107–99
Miami Heat–Orlando Magic 101–102
Houston Rockets–Washington Wizards 103–104
Los Angeles Clippers–Utah Jazz 101–97

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik