NBA: előnyben a Spurs, növelte a fórt a Pacers

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.15. 07:17
Két mérkőzést játszottak az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában: az Indiana Pacers 93–82-re verte meg a New York Knickst, és immár 3–1-re vezet a Keleti főcsoport elődöntőjében, míg a San Antonio Spurs 109–91-re győzte le a Golden State Warriorst, és 3–2-re vezet a nyugati elődöntőben.

A Pacers nagyon összeszedett védekezésére, George Hill jó dobóteljesítményére (26 pont), valamint Paul George játékára (rossz dobószázalék, de 18 pont, 14 lepattanó és 7 assziszt) építve győzte le a Knickst, amely mindössze 35.6 százalékos pontossággal célzott mezőnyből. Carmelo Anthony bizonyult a Knicks legeredményesebbjének 24 ponttal a meccsen, amelyen a New York-i csapat egyszer sem vezetett.

A Spurs–Warriors mérkőzés három negyedig volt szoros, ekkor azonban a San Antonio robbantott, a harmadik játékrészt nyolc ponttal, a negyediket héttel nyerte meg, leszakítva a vendégeket. Tony Parker 25 pontot és 10 asszisztot jegyzett, a Warriors legjobb dobója Harrison Barnes volt, 25-tel.


TELJES ÖSSZEFOGLALÓ ITT!
NBA, RÁJÁTSZÁS
KELETI FŐCSOPORT, ELŐDÖNTŐ, 4. MÉRKŐZÉS

Indiana Pacers–New York Knicks 93–82
A Pacers 3–1-re vezet az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban.

NYUGATI FŐCSOPORT, ELŐDÖNTŐ, 5. MÉRKŐZÉS
San Antonio Spurs–Golden State Warriors 109–91
A Spurs 3–2-re vezet az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik