Tizenhárom év után lett újra újonc játékos a Pro Bowl legjobbja

Vágólapra másolva!
2008.02.11. 10:17
A Nemzeti-főcsoport (NFC) együttese nyerte a Honoluluban megrendezett NFL Pro Bowl-mérkőzést, miután 42-30-ra legyőzte az Amerikai-főcsoport csapatát. A gála MVP-je, legjobbja az újonc Adrian Peterson lett.
Adrian Peterson: újoncként MVP
Reuters
Adrian Peterson: újoncként MVP
Adrian Peterson: újoncként MVP
Reuters
Adrian Peterson: újoncként MVP
Az év újonc támadójátékosa, Adrian Peterson újabb elismerést söpörhetett be, hiszen ő lett a Hawaii szigetén, Honoluluban megrendezett Pro Bowl-gála legjobbja.

A Minnesota Vikings fiatal kiválósága nem véletlenül lett az MVP-je a gálának (amelyen nem volt ott Tom Brady és Randy Moss sem), hiszen 129 yardot futott, valamint elért két touchdownt is. Ez az első eset 1995 után, hogy egy újonc játékos 100 yard fölötti teljesítményt ér el: tizenhárom évvel ezelőtt Marshall Faulk 180, Chris Warren pedig 127 yardot futott. Faulk egyébként akkor a Pro Bowl legjobbja lett, Peterson mellett ő a másik újonc, aki ezt elérte.

Peterson mellett remekül játszott Terrell Owens, ő nyolc elkapással segítette csapatát, emellett 101 yardot teljesített, és két touchdown is fűződik a nevéhez.

A találkozót egyébként a Nemzeti-főcsoport (NFC) együttese nyerte, amely 42-30-ra legyőzte az Amerikai-főcsoportot (AFC). A szezon közben elhunyt Sean Taylort is beválasztották a csapatba, és az ő emlékére három volt csapattársa, az egyaránt a Washington Redskinsben játszó Chris Samuels, Ethan Albright és Chris Cooley is 21-es számmal a hátán futott ki a mérkőzésre.

Bár ezúttal a Nemzeti-főcsoport nyert, a Pro Bowl történetében még mindig az Amerikai-főcsoport vezet 20-18-ra.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik