Vízilabda: Lennének ötleteim kapitányként – Dabrowski is játszik a gondolattal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.12. 17:01
null
Dabrowski volt már másodedző a válogatottnál (Fotó: Szabó Miklós – archív)
Dabrowski Norbert, az Eger edzője, a válogatott korábbi másodedzője elmondta, lennének ötletei, ha ő lenne a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

 

„Nem tudom, hogy lesz-e pályázat vagy jelölés lesz. Ezt nem az én tisztem eldönteni. Azt mondtam, hogy ha lesz pályázat, eldöntöm, hogy pályázok-e vagy sem. Nagyon sokan megkérdezték már, hogy állok ehhez a kérdéshez. Voltam másodedző a válogatottnál, az Egerrel vannak nemzetközi tapasztalataim. Lennének ötleteim. Bíznék a pályázatban" – mondta Dabrowski Norbert az M4 Sportreggeliben.

Az Eger edzője tehát gyakorlatilag jelezte, hogy lenne kapitány, de hozzátette, több alkalmas személy is lenne a kapitányi posztra.

A Magyar Vízilabda-szövetség elnöksége jövő hét csütörtökön ülésezik, akkor dől el, hogy milyen úton választanak majd szövetségi kapitányt. Négy évvel ezelőtt nyilvános pályázaton kellett jelentkezni, akkor a most távozó Benedek Tibort választották szövetségi kapitánynak.

Korábban Vincze Balázs, Gyöngyösi András és Cseh Sándor jelezte, hogy lenne szövetségi kapitány. Vad Lajos is eljátszott a gondolattal, szerinte két csúcs van a szakmában, a „Ferencváros és a válogatott".

Ezzel szemben Gerendás György jelezte, hogy nem száll harcba a tisztségért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik