M. D. 2020.02.11 15:21 Frissítve: 2020.02.11 17:11

Vízilabda: Franciaországban a válogatott, úgy tűnik, lesz meccs

Még nem a mérkőzés helyszínére, de megérkezett Franciaországba a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely kedd este 20.30 órától a helyi nemzeti csapattal vív világliga-selejtezőt – számolt be róla a vlv.hu.

 

A magyar válogatott megérkezett Franciaországba (Fotók: vlv.hu)

 

Mint arról hétfőn beszámoltunk, a magyar válogatott a viharos nyugat-európai időjárási viszonyok miatt Frankfurtban rekedt, ezért kérdésessé vált, hogy odaér-e időben Limoges-ba, a franciák elleni találkozó helyszínére. A mieink az eredeti tervek szerint a német városból repültek volna tovább Bordeaux-ba, ahonnan busszal utaztak volna Limoges-ba, ám a járatot törölték.

Bedő Krisztián egyedül utazott Bordeaux-ból Limoges-ba

A vlv.hu kedd délután arról számolt be, a magyar csapat az átírt repülőjegyekkel már megérkezett Toulouse-ba, innen busszal folytatja útját a 290 kilométerre lévő Limoges-ba, ahol 20.30 órakor vízbe száll a világliga selejtezőjének utolsó fordulójában.

Nemzeti együttesünk centere, a Franciaországban légióskodó Bedő Krisztián eközben egészen különleges helyzetbe csöppent – teszi hozzá a szakportál –, ő ugyanis hétfőn Párizsból utazott Bordeaux-ba, hogy csatlakozzon a repülőgéppel érkező társaihoz. A csapat azonban az ismert okok miatt nem érkezett meg, így Bedőt hatalmas buszban, egyedül vitték Limoges-ba. Mint a vlv.hu-nak elmondta, a házigazdák nagyon várták a mieinket, egy steaknek való húshegyből és csülökből készítették el a vacsorát, az előételek között pedig csigát is felszolgáltak (volna). A Noisy-le-Sec játékosa délelőtt egyedül úszott és lábtempózott a meccs helyszínén.

A mieink mérkőzése előtt a francia és a holland női válogatott is összecsapott volna egymással, ám ez a találkozó elmarad, mert a hollandok nem jutottak el Limoges-ba.

A MAGYAR FÉRFI VÍZILABDA-VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Kardos Gergely (Eger), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Bedő Krisztián (Noisy-le-Sec – Franciaország), Erdélyi Balázs (OSC), Gyárfás Tamás (Eger), Jansik Szilárd (FTC), Kovács Gergő (OSC), Manhercz Krisztián (OSC), Mezei Tamás (FTC), Nagy Ádám (Miskolc), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Várnai Kristóf (Szolnok)

FÉRFI VÍZILABDA VILÁGLIGA, EURÓPAI SELEJTEZŐ
B-CSOPORT
20.30:
Franciaország–MAGYARORSZÁG, Limoges 

2020.03.19 10:51:20

Vízilabda H. D.

„Szeretnénk elismerésünket és tiszteletünket kifejezni az egészségügyben dolgozóknak.”

2020.03.09 18:13:50

Vízilabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA

A legutóbbi vb-n és két Eb-n ezüstérmes vízilabda-válogatott edzője elárulja azt is, mitől ennyire jók a spanyolok a csapatsportágakban.

2020.03.11 11:35:52

Vízilabda H. Á.

A FÉRFI OB I KÖZÉPSZAKASZÁNAK MENETRENDJE, EREDMÉNYEI, ÁLLÁSA.

2020.02.01 00:07:12

Vízilabda CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Ezért is tetszik szebb helynek a világ, amikor a vízilabdás srácok aranyéremmel a nyakukban vigyorognak a dobogó tetején.

2020.01.28 00:16:41

Vízilabda MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Hodie mihi, cras tibi, azaz ma nekem, holnap neked.