Vízi: Tiszta a lelkiismeretem – mondta a meccseire fogadó bíró

Vágólapra másolva!
2015.09.11. 09:53
Címkék
„A játékért, és nem a pénzért” – kezdte az a játékvezető, aki kilenc alkalommal fogadott az általa dirigált találkozókra az előző vízilabdaszezonban. Horváth Csaba hozzátette azt is: tudja, hogy hibázott.

„Nehogy azt higgye bárki, hogy nagy tétet raktam fel, nem olyan helyzet volt, mintha a Barcelona játszana focimeccset a Piripóccsal, és az utóbbinak ítélnék huszonhárom tizenegyest. Ha agyonütnek, akkor sem tudom megmondani, miért tettem. De igen, én fogadtam az internetes oldalon, bár hozzátenném, lottóra például többet költöttem. Hibáztam, ez mindenekfelett áll, nem akarom magam felmenteni” – nyilatkozta Horváth Csaba a Nemzeti Sportnak.Horváth Csaba a Nemzeti Sportnak.

„Százszázalékosan tiszta a lelkiismeretem, nem csaltam, nem befolyásoltam a meccsek végeredményét, és bár tudom, úgysem hiszik el, én sem tenném, de még azt sem tudom, pontosan mekkora tétekkel fogadtam. Az egész oldalra húszezer forintot töltöttem fel, volt, ahol buktam, ne gondolják, hogy milliókról van szó. Nagy butaság volt, hibáztam, azonban ebben az időszakban és korábban sem vezettem félre mérkőzést. Amikor aláírtam másfél hete a szerencsejátékkal kapcsolatos nyilatkozatot, meg sem fordult a fejemben, hogy ez lesz a történet vége.”

Az ügy a fegyelmivel folytatódik majd, s elképzelhető, hogy Horváth Csaba nem működik közre egy ideig (vagy soha többet) a pólómeccseken. Molnár Tamás bírófőnök hozzátette: elítéli a történteket, és szeretnék csírájában elfojtani az ügyet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik