Vízi Eurokupa: megverte a Miskolc a Barcelonát; az Eger is nyert

Vágólapra másolva!
2019.09.27. 21:56
Az Eger férfi vízilabdacsapata 14–7-re legyőzte a CN Noisy Le Sec együttesét a vízilabda Eurokupa második selejtezőkörében. Este a másik magyar csapat, a PannErgy-Miskolci VLC is nyert, méghozzá három góllal, a CN Mediterrani Barcelona ellen.

A második számú európai sorozat első szakaszában négy csoportban zajlottak a küzdelmek, mindenhonnan az első kettő jutott tovább, a második körben két-két csoportelső és második kerül majd össze két négyesben. Innen újra az első kettő mehet majd tovább és jut a negyeddöntőbe, ahová csatlakozik a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőjében elbukó négy együttes.Innen újra az első kettő mehet majd tovább és jut a negyeddöntőbe, ahová csatlakozik a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőjében elbukó négy együttes.

Az Eger a francia Montpellier-vel és a spanyol Mataróval találkozik még a második selejtezőkör F-csoportjában. A magyar csapat legjobbja Sztrahinja Rasovics és Hosnyánszky Norbert volt ezen a találkozón, egyaránt négy-négy góllal.

Az E-csoportban a Miskolc a záró negyedben fordítva győzte le a CN Mediterrani Barcelonát. A borsodi együttes a horvátországi Sibenikben zajló négycsapatos viadalon szombaton a házigazdákkal, vasárnap az olasz Ortigiával találkozik.

FÉRFI VÍZILABDA EUROKUPA
SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ

E-CSOPORT (Sibenik)
PannErgy-Miskolci VLC–CN Mediterrani Barcelona (spanyol) 15–12
(4–6, 2–3, 3–1, 6–2)
G: Manzi 7, Nagy Á., Lőrincz B., Sztojanovics 2-2, Vadovics V., Milicsics, ill. Minguell, Roca 3-3, Galejev, Stevenson 2-2, Gorria, G. García.
F-CSOPORT (Mataro)
ZF-Eger–CN Noisy Le Sec (francia) 14–7
(3–2, 3–3, 5–2, 3–0)
G: Sz. Rasovics, Hosnyánszky 4-4, Baksa B., Murisics 2-2, Csacsovszky E., Vlahopulosz, ill. Pesterics 3, Peisson 2, Petkovic, Marzouki

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik