Vízi Eb: „Kijött a különbség, de magunknak tettük nehézzé”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.15. 22:09
A magyar férfi vízilabda-válogatott 12–7-re legyőzte Franciaországot a budapesti Európa-bajnokságon. Benedek Tibor szövetségi kapitány a gyengébb koncentrációt emelte ki, míg Madaras Norbert szerint maguknak tették nehézzé a meccset.

„Annyira vártuk ezt a második meccset, hogy erre automatikusan nehezebb is készülni, de ez a francia csapat erős ahhoz, hogy ha nem állunk hozzá ugyanolyan harciassággal, mint azt tettük a spanyolok ellen, akkor sokáig bírják. Két negyedig ez ment, de a harmadik játékrészben elkezdtünk pontosabban lőni, és akkor már a helyzeteinket is kihasználtunk. A szerbek elleni meccsen sokkal jobban kell koncentrálnunk, és a lehetőségeinket be kell lőnünk” – értékelte a mérkőzést Benedek Tibor szövetségi kapitány a Magyar Televíziónak.Benedek Tibor szövetségi kapitány a Magyar Televíziónak.

„Azzal, hogy elöl sokat hibáztunk, magunknak tettük nehézzé a meccset, de aztán elkezdtük belőni a helyzeteinket, a második félidőben pedig kijött a különbség. Többé-kevésbé stabil volt a védelmünk, de a szerbek elleni mérkőzés teljesen más lesz, az „igazi” vízilabda lesz. Nem becsültük le a francia csapatot, de Szerbia ellen másként fogunk beugrani a medencébe. Jó, hogy van egy nap szünetünk, így átbeszéljük majd a dolgokat, kell ez a nap a készülésre” – fogalmazott Madaras Norbert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik