Varga Dániel és Dénes is elhagyja a Vasast

Vágólapra másolva!
2010.06.07. 09:35
null
Varga Dénes (balra) és Dániel is a váltás mellett döntött (Fotó: Meggyesi Bálint)
Címkék
A vasassc.hu tájékoztatása szerint a Vasastól a horvát Primorje Rijeka vízilabdacsapatához igazolt Varga Dániel és Varga Dénes.

A Vasastól távozik két olimpiai bajnok vízilabdázó. Varga Dániel és Varga Dénes továbbra is egy csapatban játszik, mindketten a horvát Primorje Rijekában folytatják pályafutásukat.

„Kilenc évet töltöttem a piros-kék klubnál, azonban úgy éreztem, hogy saját fejlődésem érdekében tovább kell lépnem. Azt gondolom, ahhoz, hogy fejlődjön a játékom, szakmai megújulásra van szükségem, arra, hogy új edzőkkel és társakkal készülve, új ellenfelek ellen szálljak medencébe" – idézi a vasassc.hu Varga Dánielt.

„Hogy miért most történt ez meg? Két oka is volt, ezek azonban abszolút erősítették egymást. Egyrészről nem éltem meg túl jól, hogy bár bajnokságot és kupát nyertünk az idén, mégis sokan, a szakma és a szurkolók egyaránt, némi fanyalgással értékelték a teljesítményünket. A másik oldalon pedig ott volt a horvátok ajánlata, akik hosszú távra tervezve, lépésről lépésre akarnak felépíteni egy erős csapatot. Nem egyszerre akarnak mindent, tehát lesz értéke minden apró sikernek, őszintén tudunk majd örülni minden diadalnak" – tette hozzá a magyar pólós.

Varga Dániel és Dénes is egyaránt két évre írt alá az előző szezonban a horvát bajnokságban középcsapatnak számító Primorjéhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik