NS: Hibátlan pólósok; debreceni kötelező; végre vívóérem! - kedd

Vágólapra másolva!
2014.07.21. 23:33
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Férfi vízilabda-válogatottunk gyorsan háromgólos hátrányba került a horvátok elleni utolsó csoportmeccsén a margitszigeti Eb-n, de innen is sikerült talpra állnia, és végül 7–6-os győzelmet aratott. Hárai Balázsék sikere egyben azt is jelenti, hogy a horvátok csoportharmadikok lettek, és akár a pénteki elődöntőben újra találkozhatunk velük. Benedek Tibor válogatottja a szerdai negyeddöntő alatt páholyból figyelheti, ki lesz a pénteki ellenfele: Olaszország vagy Horvátország?Férfi vízilabda-válogatottunk gyorsan háromgólos hátrányba került a horvátok elleni utolsó csoportmeccsén a margitszigeti Eb-n, de innen is sikerült talpra állnia, és végül 7–6-os győzelmet aratott. Hárai Balázsék sikere egyben azt is jelenti, hogy a horvátok csoportharmadikok lettek, és akár a pénteki elődöntőben újra találkozhatunk velük. Benedek Tibor válogatottja a szerdai negyeddöntő alatt páholyból figyelheti, ki lesz a pénteki ellenfele: Olaszország vagy Horvátország?

• U19-es válogatottunk a jövő évi U20-as vb-re akár a pénteki, Izrael elleni győzelemmel is kvalifikálhatja magát, de ha elődöntőt szeretne játszani, kedden mindenképpen nyernie kell Portugália ellen.

• A Debrecen is győzelmi kényszerben játszik a félamatőrökből álló északír Cliftonville ellen a BL selejtezőjének visszavágóján. A Loki ezen a meccsen avatja a nemzetközi kupákban az új Nagyerdei stadiont.

• Az MLSZ átfogó elemzésre szánta el magát, és a kellő referenciákkal bíró belga Double Pass nevű céghez fordult a labdarúgó-utánpótlás helyzetét illetően. Nos, az elemzés első üteme elkészült, és több ponton meglehetősen siralmas képet fest a rendszerről. Pánikra egyelőre nincs ok, a számonkérés még odébb van, de az ügynek nyilvánvalóan folytatása következik.

• A kazanyi vívó-világbajnokságon végre megszületett az első magyar érem, ráadásul heroikus csatában: férfi kardcsapatunk befejező embere, Szilágyi Áron 36:40-ről fordította meg a bronzmérkőzést az oroszok egyéni világbajnoka, Kovaljov ellen.

• Hosszú Katinka Kovács Erikának elárulta: nemhogy kilenc, de tíz egyéni számban indul a berlini nagymedencés Európa-bajnokságon. Ráadásul nem is tart különösebben a megpróbáltatásoktól, még úgy sem, hogy úszás közben néha már nagyon várja a falat...

A veszprémi kapuslegenda, Fazekas Nándor Mikler Roland érkezésével elgondolkozott a jövőjén, és úgy döntött, elfogad egy mesés keleti ajánlatot: decemberig Katarba szerződött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik