Férfi vízi: Szivós folytathatja pályafutását, ott lehet az Eb-n

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.27. 13:35
A magyar vízilabda-válogatott rutinos tagja, Szivós Márton folytathatja sportpályafutását, miután a szükséges vizsgálatokat követően erre megkapta az orvosi engedélyt.
Szivós Márton (jobbra) Eb-részvételéről a kapitány, Benedek Tibor mondja ki a végsó szót (Fotó: mvlsz.hu)
Szivós Márton (jobbra) Eb-részvételéről a kapitány, Benedek Tibor mondja ki a végsó szót (Fotó: mvlsz.hu)

A világbajnok játékos neve ott szerepel Benedek Tibor szövetségi kapitány Eb-keretében, a rutinos pólós ott lehet a tornára felkészülő társai között. Az, hogy a budapesti kontinensbajnokságon is szerepet kap-e, arról a szövetségi kapitány dönt a hátralévő időben. Jelen állás szerint azonban orvosi akadálya nem lesz a részvételének, az elmúlt másfél hónapban több teszt eredménye is negatív lett.

„Köszönöm szépen, jól vagyok” – nyugtatta meg egészségi állapotával kapcsolatban az érdeklődőket Szivós, aki hozzátette: éhes a sikerre!

A szegedieket erősítő Szivós a Vasas elleni, április 4-i mérkőzésen lett rosszul, az éjszakát már kórházban töltötte, ahol kezdődő infarktus miatt megműtötték. Négy és fél nap múlva hagyhatta el a kórházat, egy hónappal ezelőtt pedig az úszóedzéseket is elkezdhette. A bajnoki szezon hátralévő részében már nem játszott.

(A budapesti Eb jegyei a jegyed.hu oldalon rendelhetők meg.)

MEGKÖNNYEBBÜLTEN - SZIVÓS OTT LEHET AZ EB-N!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik