MTI 2017.05.31 16:11 Frissítve: 2017.05.31 16:40

Férfi vízi: az OSC új edzővel és játékosokkal kezdi a szezont

Új edzővel és megújult játékoskerettel vág neki a következő szezonnak a férfi vízilabda ob I bronzérmese, az A-Híd OSC-Újbuda.

Öt új játékos érkezett az OSC-hez (Fotó: Koncz György)

 

Becsey Péter sportigazgató a klub szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, a szezon közben Vincze Balázst váltó vezetőedző, Tóth László úgy döntött, hogy visszatér az egyesület utánpótlásába, emellett a női válogatottnál betöltött segédedzői szerepéről sem szeretett volna lemondani. Becsey szerint várhatóan a jövő héten jelentik be, ki lesz a csapat új vezetőedzője.

Az elmúlt idényről szólva a sportigazgató elmondta, nem tudták maradéktalanul teljesíteni a kitűzött célokat. Ugyanakkor büszke arra, hogy egyetlen negyedre voltak a „csodától” a később bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Szolnok elleni elődöntőben, ráadásul Európában egyedül csak ők tudták kétszer is legyőzni a Tisza-parti sztárcsapatot.

A klubtól öten távoztak, Szlobodan Nikics, Német Toni, Bátori Bence, Nagy Ádám és Zalánki Gergő, s a helyükre ugyanennyien érkezetek. Három magyar, Erdélyi Balázs Egerből, Tóth Márton a Ferencvárosból, Kolozsi Marcell Pécsről érkezett a fővárosba. Mellettük a Brescia két szerb légiósa jön Újbudára: az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok Szava Randjelovics, valamint Nemanja Ubovics. Előbbi közölte, hogy szeretne az OSC-vel a BL hatos döntőjébe jutni.

Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere elmondta, rendkívül büszkék az elmúlt évek közös munkájára, amely első lépésben a Nyéki Imre Uszoda fejlesztésével folytatódik.

Sal László, a névadó szponzor A-Híd Zrt. vezérigazgatója megjegyezte, a klub háttere továbbra is biztos, és az önkormányzattal való együttműködés és folyamatos építkezés megfelelő alapot jelent a sikerre.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.08.13 16:01:33

Vízilabda nemzetisport.hu

A masters-vb-n a Happy Hippos csapatával ezüstérmes pólós reméli, még lesz ebben része, és nemcsak a futballpályán.

2017.08.13 01:48:57

Vízilabda nemzetisport.hu

Olimpiai bajnok vízilabdázóink nemcsak a sikerekre emlékeznek jó szívvel, de az együtt töltött időre is.

2017.08.12 05:29:30

Vízilabda nemzetisport.hu

A Millennium-csapat Darkside elleni tizenkettedik góljánál tapsviharban tört ki a Hajós Alfréd Uszoda közönsége.

2017.08.11 10:24:29

Vízilabda RÁC BENEDEK BALÁZS

Olimpiai ezüstérmesünk fia, Tamás meccseit is figyelemmel kíséri a masters-vb-n.

2017.08.10 21:04:36

Vízilabda nemzetisport.hu

Olimpiai bajnok pólósainkat kérdeztük arról, mivel töltik hétköznapjaikat, amikor nem a masters-vb-n játsszanak.